MAAF, PENDAFTARAN DAH TUTUP!

Program ini BUKAN UTK SEMUA ORANG! Secret2 ini HANYA untuk;
  • Owner bisnes/founder bisnes, bukannya agen/stokis
  • Bisnes dah lebih 6 bulan. Org baru, x diterima! 
  • Sales bulanan melebihi 10k. (Syarat sblm ni, 30k sbln.. ni kira buka pluang)
  • ​Ada team/staff min 3 org. Atau agen lebih 30 org..
Apa yang bakal didedahkan nanti…
  • ​PROVEN FORMULA; sales system di era digital marketing 4.0, yang buatkan sales anda bukan setakat meningkat 100%, tapi mampu capai hingga 300-500%! Sekaligus tingkatkan ROI anda!
  • SALES & MARKETING 2020; Strategi marketing paling latest yang disusun rapi, yang bakal buatkan anda tak 'goyang' & tak ‘sakit kepala’ dengan pesaing lagi...
  • REAL BUSINESS SYSTEM; Mengapa banyak founder bertahan 1-2 tahun saja, kemudian ‘tumbang’? Nak naik senang jer, tapi nak sustain bukan mudah! Di sini, anda bakal ketahui jawapannya…
“MENGAPA ANDA SEBAGAI FOUNDER PATUT KETAHUINYA SEGERA, BUKANNYA NANTI...?" 
Adakah anda memang sedar, SEKARANG INI;
… Bisnes sekarang, tak macam dulu! Persaingan maha DAHSYAT & KEJAM! Sehinggakan nak tarik pelanggan, amat susah! 

... Strategi marketing yang dulu berkesan, sekarang buat dah tak berkesan lagi! Dulu respons masuk laju jer, sekarang nak dapat satu lead pun semput!

Sales pula, kalau sebelum ni statik jer, kini semakin MENURUN, walaupun dah bermacam-macam strategi jualan telah dibuat..

… Sehingga sakit untuk bayar kos OVERHEAD, dari sewa, hinggalah gaji staff (tu belum campur pening kepala dengan ‘karenah’2 staff yang buat anda geram!)

Staff anda pula, macam tak reti jer..Macam takde apa2 jer! Suruh buat lebih, takmau… Padahal, anda struggle untuk ‘bela’ mereka..

… Kalau berlanjutan, anda memang terpaksa, ‘downsize’ company, dan mungkin juga tutup terus company anda? Maybe…
Anda rasa;
STRUGGLE..
PRESSURE..
GIVE UP…
Tipu, kalau anda tak rasa begitu! Siapa yang tak pressure…Siapa yang tak struggle bila jadi macam ni.. 

Dan level pressure ini, boleh meningkat 10x ganda, lagi-lagi bila LHDN pula datang “mengganggu”.. OH TIDAK!!
“ BAGAIMANA NAK MENGELAKKANNYA, SEDANGKAN…."
Anda sendiri pun, tak betul-betul ambil tahu strategi sales & marketing anda, termasuk cara management business anda!

JIKA anda mengalaminya, anda tidak keseorangan!

Saya pernah melaluinya pada zaman-zaman yang lepas! 2010, 2011, awal 2012, tahun yang paling ‘malang’ untuk saya..

Saya ditipu!

Sales saya jatuh teruk!

Bisnes saya melingkup, dan saya terpaksa ‘LETGO’ ofis saya di Shah Alam.. Sehinggakan, saya terpaksa menumpang ofis kawan saya selama sebulan, di Bandar Tasik Permaisuri, KL..

(Pada masa itu, saya membuka syarikat training, dan syarikat produk digital…)

Kemudian, 2012 saya bangkit! Dengan bisnes produk Islamik, seperti Quran Digital, Jam Azan, dan barangan lain..

Bagaimana saya bangkit?

…Saya berjaya bangkit, kerana saya menjumpai STRATEGI “FOUNDER” for MARKETING & SALES. Proven strategy….

Dari try & error...
Dari ilmu berharga ribuan RM dari mat saleh…
Dari eksperimen yang saya jalankan pada beberapa produk saya!

Strategi ini telah memberikan company saya sales yang besar, TANPA saya bekerja keras (… nampak seperti overhype, tapi inilah kenyataannya)

2012, 2013, 2014, 2015 adalah zaman company saya benar-benar buat untung! Bukan untung yang sedikit, untung yang besar, yang saya sendiri tak pernah jangkakan…
Pada masa itu..

Saya ada beberapa syarikat sdn bhd.. Saya ada syarikat dalam bidang design grafik, produk fitness, produk barangan baby, pakaian muslimah wanita, produk gajet islamik, produk digital, training…termasuk juga 2 lot restoran yang baru nak dimulakan..

Awalnya, hampir semuanya BUAT UNTUNG! BUAT PROFIT! Saya miliki income dari pelbagai sumber… Saya happy!
“..TAPI, Happy Itu Tidak Berpanjangan, Kerana Saya Dilanda MUSIBAH BESAR Selepas Itu!”
Mana taknya,

…syarikat produk fitness saya yang awalnya menguntungkan, akhirnya “hilang” duit dalam akaunnya…

..Syarikat grafik & web service yang saya telah keluarkan modal, dan lantik manager, terpaksa ditutup, walaupun untung!

..syarikat produk gajet islamik, barangan baby, saya hentikan juga, walaupun ianya dah berikan saya pulangan sudah bertahun-tahun!

…Syarikat pakaian muslimah saya, saya pecat ‘partner’ saya kerana saya dah habis lebih RM200k, tapi rugi…

…Satu produk digital saya dalam bidang kerjaya, saya terpaksa jual hakmiliknya, padahal ini produk terawal dari 2009 yang berikan passive income pada saya..
Saya sedih..
Saya kecewa..
Saya hampir-hampir give up!
Syarikat dah habis beratus ribu, dah profit, TAPI..
KENAPA FAIL? TUTUP? TERPAKSA STOP?
Akhirnya…

Saya temui jawapannya!

Bisnes-bisnes saya yang fail ini DISEBABKAN;

…Kegagalan saya merancang marketing plan, dan juga sales plan! Betullah kata orang; “Gagal merancang, merancang untuk gagal!”

Tiada research yang mendalam! Ini salah satu yang sebabkan stok ‘jubah muslimah’ saya gagal dijual, walaupun design sebelumnya mampu terjual dengan baik!

…Struktur organisasi saya yang tak tersusun, atau boleh dianggap ‘tak wujud langsung’ menyebabkan pergerakan kerja staff, berterabur dan kucar kacir!

Manage kewangan? Totally failed… Tiada budgeting, tak jaga ‘cashflow’, tak jaga income masuk, income keluar…

…Agen-agen tak dijaga, tak di”training”, tak ‘dibelai’ dengan sebaiknya. Ini buatkan mereka lari!

 …Competitor, menikam saya dari belakang.. Dan malangnya, saya lambat menyedarinya!

…dan yang punca utama; saya tidak miliki LEADERSHIP CRITERIA, atau ciri-ciri pemimpin yang sejati. Saya memang akuinya..

Kerana itulah, saya cepat-cepat perbaikinya! Saya perbaiki untuk company saya yang masih lagi berjalan! Tutup yang memeningkan, fokus yang utama saja!
“...Dari Pengalaman Itulah, Saya Buat Kajian,Cari Ilmu,Cari Pakar, Jumpa Sahabat2 Yang Jauh Lebih Berjaya..

Dan, Akhirnya; Saya Temui FORMULAnya!"
Formula-formula ini, saya jalankan kepada company saya yang utama. Dan ianya, alhamdulillah…

Mencapai pencapaian yang AMAT LUAR BIASA…

- Brand company saya naik mendadak! Sehinggakan pihak TV, media massa, syarikat-syarikat besar seperti Karangkraf, Mdec jadi klien saya!

- Team company saya berkembang, dari 8 orang, kini menjadi hampir 40 orang. Dan, mereka amat setia!
  
- Sales & profit company, naik dengan tinggi.. Yang membolehkan kami bukan saja mampu bayar tax LHDN & GST yang tinggi, tapi juga mampu bayar zakat yang lebih…

- Bisnes saya lebih bersistem, lebih teratur, dan secara tak langsung lebih “tenang”..

- Kos expenses dapat dikurangkan, manakala profit dapat dipertingkatkan… 

- Yang best lagi, dari profit-profit tersebut, saya dapat membina aset bernilai jutaan RM, secara individu dan juga company.. 

Saya lebih tenang..
Saya lebih happy..
Saya boleh tidur malam dengan lena..
Saya boleh lebih yakin dengan bisnes saya…

Saya rasa bangga, sebab saya juga miliki aset untuk diri dan company..

Satu kenikmatan dalam berbisnes, yang tidak pernah saya capai selama bertahun-tahun jalankan bisnes!

..Itulah, dari formula secret yang saya temui ini.. Dan, saya yakin anak-anak didik saya juga perlu ketahuinya!
“…Kerana Itulah, Saya Sampaikan Ilmu Ini Kepada Anak Didik VIP Saya Seperti..

Founder Dianz, Mamadil, Dexandra, Caryazara, Ephyra, Dan Ramai Lagi..”
"Saya decided resign kerja sebagai seorang guru untuk jalankan bisnes full time. Alhamdulillah selepas 'kenal' SifufBads pada tahun 2017, bisnes saya makin naik di online sehingga achieve millions setahun.. Team saya bertambah dan management menjadi lebih sistematik”

Syafiq
HIJABISTAHUB
"Alhamdulillah walaupun saya baru bermula, saya dah tahu strategi & teknik yang betul untuk manage team, stokis & agent saya.. Setiap kali launching produk baru, mereka memang akan betul-betul all out. Dari sales 6angka, mencecah 7angka sebulan"

Wawa Zainal
WAWA COSMETICS
"Disebabkan saya betul-betul passion dan yakin dengan bisnes, saya 'move on' dari dunia engineering.. Tak sangka lepas beberapa bulan 'mengadap' mentor saya didalam 1 kelas, sales saya naik mendadak sehingga 6-7 angka sebulan"

Farhan
PRO APPAREL
“Selalunya kalau nak buat launching product baru , mmg kami terus ‘ONz’ jer. Takda step by step. Tapi lepas da tahu strategi dan steps yg betul.. Letak nama Sale unik sikit!! Resultnya, launching tu berjaya sampai WhatsApp pun masuk berduyun-duyun…”

Fahmi Daud 
TELEKUNG KALISTA
“Disebabkan susah nak jumpa susu kambing masa tu, bisnes saya naik mencanak2.. Strategi saya mmg lain dari yg lain.. dan xlama lepas tu, saya muncul di TV, billboard, radio dan semua online platform.. Wildan Susu Kambing mula menguasai pasaran dgn strategi2 integrated marketing yg saya buat..”

Muhammad Fadhli
WILDAN
“Lepas buat integrated marketing, FB Ads, Billboard, Balut bas, Suratkhabar semua, saya ‘belasah’ buat marketing.. Alhamdulillah, sales saya naik berkali-kali ganda

Nurul Diana 
DIANZ
"Saya lost taktahu nak buat apa masa awal PKP sebab kedai terpaksa tutup,sales drop! Tapi lepas dah di ‘basuh’ oleh Sifu, sales makin stable! Happy sesangat sebab trick menjadi,ramai beli! Saya dah tahu nak handle problem masa crisis ni, soon project raya pulak. Kuncinya RESEARCH dan macam2 SECRET strategies!"

Kuza
KANCIL RAJA PATIN
"Tak sempat saya 'nak goyang kaki' kat rumah masa PKP ni sebab order masuk setiap hari! Mula2 ingat takde orang nak membeli bantal cadar. Tapi sales naik 90%! Tak sangka musim crisis ni ramai orang nak jadi agent! Yang paling bestnya 30% dari sales sahaja datang dari agent. So impressive!"

Liyana
RAYNACOLLECTION HOTEL
Mereka dari pelbagai kategori bisnes..

Ada pakaian,
Ada kecantikan,
Ada kesihatan,
Ada perfume,
Ada makanan,
Ada servis,

Senang cerita, founder dari semua jenis kategori bisnes telah saya sampaikannya, secara langsung, mahupun tidak langsung! 

Saya nak share skit…

Erni Bougas, asalnya seorang model muslimah kini dah ada product kecantikkan sndri yg makin terkenal di Msia ni.. Dulunya sales bulanan 'stagnant' jer.. Tapi, slps di guide dan belajar strategi2 launching Disember lepas.. Dari sale yg statik 300K sebulan tu, seminggu launching dh dpt 300k. Phewww... kalau sebulan? Anda kira lah sendiri!!

...dan Siapa sangka , Suhaila   TheJunni, seorang Founder muda yang berumur 23 tahun ni berjaya ‘kaut’ income 6 figure dgn hanya menjual di ig. Wow!! Suhaila mnggunakan mcm2 teknik dlm bisnesnya. Salah satu adalah mgunakan strategy launching. Yg mana dari 5 angka sebulan kemudian naik lagi dan lagi... Sifu sentapkan, terus result berubah! Kita ni kalau tak di 'sentapkan' mmg tak jalan..Betul ?

... Salah satu strategi real-founder ini juga telah digunakan oleh Mahyuddin dari BAA Group, yang membuatkan dia berjaya close sales RM835k hanya dari 3 orang klien saja. (Founder bisnes kayu) …

Hijabs By Hanami, tak sangka bisnesnya mencanak2 sales masuk.. Ramadhan & Syawal baru ni, dan pecahkan rekod sales terbesarnya sepanjang zaman… Foundernya, Pn Zaleha hanya ikut apa yang ‘disuruh’!

Siapa sangka, gerai jual air kelapa tepi jalan, boleh menjadi satu brand yang kuat.. Dan, kini dah ada 4 cawangan.. 

Bukannya sales biasa-biasa, tapi sales mencapai 7 figure setahun.. Itulah yang dibuat oleh Puan Ain, founder Hogoh De Coco, Pahang…

Pn Faridah, dari Papajoe.. Tauke ayam gunting, selepas apply Teknik ________ Mastery.. Bisnes ayam guntingnyer terpaksa meroket sebanyak 11x ganda!

Banyak lagi founder-founder yang telah saya sampaikan ‘formula-formula’ secret ini. Dan kesemua founder-founder ini, adalah student/klien premium company saya…

Dan, untuk ‘formula’ ini, mereka tidak membayar saya RM seratus dua, tapi komitmennya, bernilai 5 angka…

Ya.. 

Itulah nilai konsultansi, nilai pengalaman saya dalam bisnes online lebih 10 tahun… 
 
Yang mana, saya sendiri dah habis jutaan RM dalam belajar, marketing, dalam run bisnes, try n error dgn buat bermacam2 bisnes… selama 10 tahun!

Dan, anda tak perlu bersusah payah seperti saya..
Saya tahu, apa yang saya bakal dedahkan kepada anda ini, tinggi NILAINYA..

Ianya, mampu merubah bukan saja bisnes anda, tapi ‘personal’ anda juga! Ini bukan TEORI, INI PRAKTIKAL yang saya sendiri amalkan, dan didedahkan kepada anak-anak murid saya!

3 SECRET Yang Bakal Saya Dedahkan Dalam The Foundr 5.0 Raya Edition!
  •  SECRET #1 - Founder Secrets
  • Strategi yang bukan saja proven, up-to-date, tapi juga lain dari yang lain! …ini, bakal buatkan bisnes anda bukan saja makin naik salesnya, tapi juga buatkan kos anda jadi lebih rendah!
  • SECRET #2 - Founder Cloning
  • Bagaimana semua pemilik bisnes boleh menjadi seperti “Millionaire Founder” atau “The Real Founder”… Walaupun syarikat anda masih lagi enterprise, dan sales company anda baru RM30k sebulan!
  • SECRET #3 - Automated Founder..
  • Bagaimana formula ini bukan saja untuk bisnes pakaian, kecantikan, makanan, tapi untuk semua jenis kategori bisnes, walaupun anda adalah peniaga air kelapa tepi jalan!
Inilah, formula-formula PROVEN yang ingin saya kongsikan kepada founder-founder bisnes, iaitu;
 “THE FOUNDR 5.0 RAYA EDITION” CLASS…
AMARAN! 
Kelas ini bukan untuk agen2, stokis2.. tapi untuk founder, tak kira anda founder F&B, pakaian, skin care, servis.. walaupun anda jual batu nisan kepada bakal jenazah..

..dan, ianya BUKAN UNTUK SEMUA ORANG!  Hanya yang terpilih shj boleh join. Anda perlu ikut syarat-syarat ni..

- Anda seorang founder bisnes! Bukan untuk agen-agen mahupun yang jual produk orang lain!
- Bisnes dah lebih 6 bulan. Org baru, tak diterima!
- Sales bulanan melebihi 10k. (Syarat sebelum ni, 30k sebulan.. tapi kali ni nak buka peluang)
- Ada team / staff min 3 org. Atau agen lebih 30 org..

Anda menepati semua syarat diatas? Tak sabar nak join? Nanti dulu..

Anda perlu tahu, saya takkan tunjukkan kepada anda teknik-teknik, tapi saya akan DEDAHKAN kepada anda, strategi-strategi rahsia..

…Strategi-strategi THE REAL FOUNDER! Dan, saya berani JAMIN ANDA AKAN TERKEJUT SELEPAS KETAHUINYA…
Apakah yang bakal didedahkan semasa The Foundr Chapter 5.0 nanti;
  • MODULE 1 : VISION, MISSION & ROADMAP 2020, Formula rahsia yang bukan shj mampu mencipta vision untuk founder seperti anda, tetapi mencipta vision untuk team & ejen anda. Sekaligus, anda akan designkan target sales company, team & individu yg mampu buatkan anda mencapai target sales yang anda sasarkan dalam roadmap anda. Formula ini bakal di'serahkan' kepada anda, tak kira anda foundr produk makanan, skincare, kesihatan, servis dan sebagainya.
  • MODULE 2 : DREAM TEAM DEVELOPMENT, Team & Agent Development yang akan membantu anda melahirkan team & ejen yg berkualiti di bawah pimpinan anda yg luar biasa walaupun dalam keadaan krisis ini. Dengan formula ini, anda bukan sahaja merekrut lebih ramai ejen, tetapi anda juga mampu memberi training dan guide kepada team. Automatik anda menjadi ‘pemimpin’ syarikat yg disegani dan disayangi!
  • MODULE 3 : HIGH IMPACT SALES STRATEGY, Strategi Sales yang direka khas untuk founder menghadapi projek raya diwaktu krisis ini. Antaranya, markup pricing strategy, sales transaction strategy, repetition customer strategy, dan banyak lagi.. SifufBads jamin projek raya tahun ni ramai yang tak tahu strategi yang betul2 efektif, dan inilah masanya untuk anda mengatasi pesaing anda. Mungkin anda rasa statement ini terlampau ‘hype’, tapi inilah yang digunapakai oleh company2 besar pada waktu krisis ini.. Dan berita baiknya, anda juga boleh gunakannya walaupun bisnes anda biasa2 je.
  • MODULE 4 : MARKETING LEVEL MASTERY, Strategi Launching adalah salah satu strategi yg bakal didedahkan dan ianya adalah ‘master key’ semasa projek raya! Selain itu, anda akan di'muntah'kan dengan strategi lead generation yang membuatkan mereka membeli tanpa 'berbunyi', strategi advertising yang bakal buatkan pelanggan percaya dengan anda, bukan pesaing2 anda, dan strategi2 marketing terkini, sesuai dengan situasi semasa yang bakal buatkan brand anda bukan sahaja menonjol, tetapi menjadi pilihan No1!
WOW! Itulah antara rahsia-rahsia yang bakal menyelamatkan dan “mengangkat” bisnes anda, ke level yang lebih tinggi..

Anda pasti tertanya-tanya; kenapa saya sanggup dedahkan rahsia-rahsia ini?

Apa sebabnya? Sebabnya…
“…Kerana Saya Mahu Bantu Lebih Ramai Founder2 Bisnes, Bukan Saja Lebih Berjaya Dari Segi Bisnes (Sales & Profit).

Tapi, Juga Berjaya Miliki Saving/Aset Bernilai Jutaan RM Dengan LEBIH CEPAT!”
Anda boleh katakan apa yang saya bagitau ini, adalah TAK LOGIK! Tak masuk akal!

Saya faham…

Kebanyakan founder-founder yang menjadi anak murid saya, mulanya juga rasa apa yang saya sampaikan, tidak masuk akal..Tak logik..Tak sesuai..

TAPI..

Selepas, mereka ikut saja apa yang saya kongsikan, bisnes mereka berubah.. Kehidupan personal mereka juga merubah!

Mereka lebih bersedia..
Mereka kini lebih ‘berduit’…
Mereka lebih yakin dalam bisnes..
Mereka lebih tenang dalam berbisnes..
Mereka tak takut lagi seperti sebelum-sebelum ni..

…dan;

Kini, anda pula berpeluang untuk ‘merasai’ apa yang telah mereka rasai. Iaitu bisnes yang menjadi lebih baik, lebih tersusun, lebih ‘lega’ sebaik saja anda mengetahui rahsia-rahsia selama 8 jam yang bakal saya dedahkan dalam The Foundr Chapter Class ini…
“Sifu! Saya Nak Tahu Sangat Rahsia-Rahsia Dalam The Foundr Chapter Class Ni…

Bagaimana Saya Nak Milikinya Secepat Yang Boleh, Supaya Saya Boleh Buat Terus Kat Company Saya?”
Saya tahu, anda dah tak sabar-sabar..

Sabar..
Sabar..
Sabar..

Saya tahu, anda yakin bagaimana secret ini bakal membantu anda untuk lebih bernyawa, lebih win dalam bisnes anda..

Ikutkan, saya boleh saja berikan rahsia-rahsia ini secara PERCUMA kepada anda.

TAPI..

Bila percuma, anda tiada komitmen! Bila tiada komitmen, anda takkan bersungguh-sungguh untuk pelajari dan laksanakannya dalam bisnes anda!

Dan, saya juga boleh charge anda sehingga berpuluh ribu untuk pendedahan ini. Saya sendiri dah menghabiskan 7 angka, iaitu komitmen saya untuk dapatkan rahsia-rahsia ini.

Student-student vip dan juga klien-klien company saya, sanggup membayar komitmen berpuluh-puluh ribu semata-mata untuk dapatkan rahsia-rahsia ini.. (bro, i’m not joking tau…)

Saya boleh charge anda RM50,000 untuk pendedahan ini, tapi saya hanya boleh sampaikan kepada 4-5 orang sahaja…
Jika saya letakkan charge RM50, saya boleh buka kepada 1000-3000 orang dalam satu-satu masa! Dan ramai-ramai begini, saya takkan jawab soalan anda, takkan spesifikkan kepada bisnes anda.. 

Tapi..

Jika saya boleh berkongsi, atau dedahkan strategi-strategi rahsia founder ini, kepada sejumlah founder, dalam kelas yang lebih kecil, yang mana ianya lebih interaktif, lebih spesifik, anda boleh tanya soalan; …adakah, ianya berbaloi?

Buat pertama kalinya, saya dedahkan…

Begini,

Setelah berfikir panjang, dan sebab ingin bantu lebih ramai founder-founder lebih berjaya pada tahun yang makin mencabar ini, saya telah buat KEPUTUSAN untuk adakan kelas Foundr Chapter 5.0, pada tarikh berikut..
Date :
25 April 2020 (Sabtu)
Time : 
8.00 am - 10.00 pm*
*tertakluk pada perubahan masa
Place :
Webinar Jam
Online Seminar
Jom Kita Tengok Testimoni dari peserta Kelas TheFoundr Chapter Yang Lepas..
 Disclaimer 
  • Sebarang REFUND TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI selepas bayaran dibuat.
  • ​Sebarang ketidakhadiran walaupun seminar dibuat secara online adalah di atas risiko peserta itu sendiri. Jika anda tidak hadir sesi webinar pada hari program, anda TIDAK DIBENARKAN untuk “Carry Forward” ke program yang seterusnya.
  • ​Berhati-hati dengan “Ulat Tiket” dan pihak SifufBads tidak akan bertanggungjawab sekiranya anda membeli tiket program dari individu atau perseorangan yang tiada apa-apa kebenaran dari pihak SifufBads.
  • ​Sebarang pertukaran tarikh, masa dan lokasi tertakluk kepada pihak pengurusan SifufBads. Segala kos yang ditanggung adalah atas tanggungjawab peserta.
BERTINDAK SEKARANG!
Dah confirm nak join? Goodjob.. Kini, saya beri 2 Option PAKEJ, anda boleh pilih sama ada;
Bernilai RM9K
Ini Pakej Exclusive, yang mana anda bakal dapat;
  • Access Day 1 – Online Seminar The Foundr 5.0 Raya Edition (9am - 10pm)
  • Access Day 2 – Coaching "Face2Face ZOOM Meeting" (9am - 10pm) - [EXCLUSIVE] Belajar Lebih 'Deep' Strategy Sales Marketing, Boleh Ajukan Soalan, Present Your Strategy Plan & Boleh Validate Setiap Idea Plan anda.
  • E-Workbook - The Foundr 5.0 Raya Edition (Softcopy in PDF file)
  • SifufBads Official Merchandise - Cap, Pen & Lanyard - Akan di POS
  • E-Recording - Video The Foundr 5.0 Raya Edition - Day 1
  • E-Recording - [EXCLUSIVE] Video Coaching "Face2Face ZOOM Meeting" - Day 2
    RM1000
    Bernilai RM1K
    Ini Pakej General, yang mana anda bakal dapat;
    • Access Day 1 – Online Seminar The Foundr 5.0 Raya Edition (9am - 10pm)
    • E-Workbook - The Foundr 5.0 Raya Edition (Softcopy in PDF file)
    • E-Recording - Video The Foundr 5.0 Raya Edition - Day 1
    RM300
    Untuk Sebarang Pertanyaan & Soalan Berkenaan Seminar "The Foundr 5.0 Raya Edition"?
    HOTLINE
    0177167068 (En Firdaus)
    0177167078 (Cik Hayati)
    0182939404 (Cik Hidayah)
    0179535512 (Cik Afzan)
    Hakcipta Terpelihara Sifufbads Sdn Bhd
    61-1(Level 1), Metro Centre Jalan 8/146 Bandar Tasik Selatan, 57000 Kuala Lumpur.
    sales@sifufbads.com   pr@sifufbads.com   admin@sifufbads.com