Perhatian: Founder2 Yang Rasa CUAK, TAKUT2 & TAK CONFIDENT Untuk Projek Ramadhan Kalini..
DIBONGKARKAN! - "THE LAST 5 BLUEPRINT" UNTUK PROJEK RAYA FOUNDER2 BISNES BULAN 5 & 6 INI, YANG BAKAL BUATKAN ANDA BUKAN SAJA BOLEH CAPAI TARGET SALES YANG DIINGINKAN, MALAH BOLEH BUATKAN ANDA UNTUNG BESAR DENGANNYA!
... Teruskan bacaan JIKA anda adalah founder (bukan agen) yang sales bulanan lebih RM70k, bisnes dah lebih 1 tahun, ada team, dan serius nak capai THE BIGGEST SALES IN HISTORY utk projek Raya kali ini!
Apa yang bakal didedahkan nanti…
  •  BLUEPRINT LAUNCHING PROJEK RAYA; Flow launching special untuk raya, yang bukan saja buatkan kempen marketing raya anda lebih tersusun, lebih tersedia tapi juga boleh tingkatkan sales anda sehingga 7-10x ganda!
  •  COSTING FINANCIAL RAYA ; Ramai founder gagal tetapkan kos marketing, produk, team, gifft dan macam-macam lagi yang buatkan mereka terpaksa tanggung rugi besar! Projek raya buat untung besar bukan rugi besar!
  •  GUERILLA MARKETING RAYA; Special strategi marketing raya, bagaimana jalankan marketing yang high impact yang buatkan mereka terpaksa grab produk/servis anda atau mereka akan menyesal seumur hidup!
Limited seat..
Sila APPLY FORM Ini Untuk Reserved Seat Jika Anda Rasa Anda Layak Dapatkan 
Blueprint Raya!
Nama
Emel 
No. HP 
Nama Syarikat
Jenis Bisnes
Income Sebulan
Berapa Tahun Bisnes?
Pernah Join Seminar atau Program SifufBads?
Jika Ya, Sila Nyatakan
“MENGAPA ANDA SEBAGAI FOUNDER PATUT KETAHUINYA SEKARANG, WALAUPUN ANDA RASA ANDA DAH CUKUP PREPARE?" 
Saya tahu anda mesti fikir macam ini ;
… Anda rasa anda dah cukup prepare, dah perfect, dah ready semuanya from A to Z dan anda yakin anda akan dapat results luarbiasa!

... Raya ni adalah peluang buat duit besar! Senang jer buat duit, sebab demand sangat tinggi.. Jual apa pun, inshaAllah boleh.. Tu apa yang anda rasa lah...

… Tak perlu susah-susah payah nak buat strategi marketing bagai, tak perlu nak planning marketing beriya-iya sangat, customer yang datang cari kita nanti..  

Saya tahu ramai yang fikir macam ni...

Tapi adakah anda betul-betul berani jamin, yang sales anda boleh capai target sasaran anda? Anda nak 100k, boleh dapat 100k? Nak 1 juta boleh dapat 1 juta?
Anda rasa Projek Raya nanti anda boleh;
UNTUNG BESAR..?
TIADA KERUGIAN KOS..?
MARKETING JALAN LANCAR..?
Tahu tak, ramai orang berkata;

"Gagal merancang, merancang untuk gagal!"

That's why harini saya nak bantu anda, special for porjek raya.. Bantu anda merancang supaya anda berjaya! 
"TAPI SEBELUM TU, SAYA NAK TANYA ANDA.. PADA PROJEK RAYA YANG LEPAS, ADAKAH ANDA ALAMI ISU MACAM NI?"
.. Tak tahu nak letak bajet marketing untuk projek raya? Nak letak 5 ribu ke, 10 ribu ke, 50 ribu ke.. Dan tak tahu macam mana nak pecahkan bajet marketing tu untuk online dan offline.. 

.. Takut overspend ataupun terlalu kurang bajet marketing? Kalau overspend, sikit pula margin proft. Kalau terkurang pula, potensi sales akan menurun! 

.. Tak prepare dari segi team? Tiada team yang power, yang profit.. Kurang experience dalam prosses selling, proses operation, proses marketing.. Lagi-lagi untuk projek raya.. Ingat.. "gagal merancang, merancang untuk gagal.."

.. Sales krik krik masa projek raya? Dah nak masuk minggu ke 2-3 baru nak ada sales, minggu pertama tiada results, tiada sales! Katanya biasalah, orang lambat panas.. Ataupun mungkin 2 minggu terakhir tiada results, hanya minggu terawal je sales masuk.. Katanya sebab minggu terakhir orang dah balik kampung.. 

.. Tak capai sasaran jualan? Letak sasaran 500k tapi dapat 50k jer, letak 100k dapat 25k jer.. Memang failed dari segi strategi marketing, strategi sales dan tiada action plan..

Saya yakin anda ada mengalami masalah-masalah macam ni. Saya pasti anda pasti tak nak mengulanginya lagi.. Dan tak ingin hadapi masalah yang sama lagi untuk kali kedua! 
“..Nak tak saya bantu anda, supaya anda dapat sediakan action plan, strategi, taktik marketing dan taktik sales yang bakal bantu capai target sales anda?"
Masalah ini juga berlaku pada alumni sifufBads sebelum ini.. Sebelum mereka ketahui formula-formula yang bakal saya dedahkan pada anda nanti..

Sebab utama mereka GAGAL dalam projek raya mereka adalah kerana mereka tiada PLANNING yang bersistematik, yang proper, yang details..

Akibatnya, mereka target 100k tapi dapat 20k sahaja. Ada juga yang letakkan sasaran 1 juta tapi dapat 300k sahaja. Ada juga yang produknya demand over supply, buat tak tak cukup sehingga terima kecaman kerana tak dapat deliver produknya. Dan paling teruk sekali, ada yang buat sales besar, tapi rupanya profit sangat sedikit. 

Jika anda adalah REAL FOUNDER, anda perlu ada planning, ilmu dan strategi untuk bantu projek raya anda lebih succesful!

Kerana itulah, saya nak bantu anda merancang lebih proper untuk projek raya kalini, dan.. Bukan semasa puasa sahaja.. Tapi, sebelum puasa iaitu bulan 4.. Kemudian planning selepas raya, dan terus planning untuk raya haji, inshaAllah..

Sebab ramai orang mungkin meletup pada bulan puasa sahaja, lepas raya terus drop.. Tiada results dan terpaksa struggle balik cari sales untuk survive pada bulan seterusnya.. 
“...Oleh kerana itulah, saya nak bantu anda dengan dedahkan formula rahsia yang juga diperolehi oleh alumni sifufBads seperti student Apprentice & CEO!"
Ini bukan sembarangan punya formula, tak ternilai.. Formula ni telah buatkan projek raya mereka terpaksa meroket sehingga 7-10x ganda!

Antaranya;

.. Dunia fashion dari brand Jelita Wardrobe, dulu sebelum didedahkan dengan formula ini.. Sales projek rayanya hanya mencecah RM100-200k sahaja tapi selepas pratikkan formula yang sifufBads kongsikan, sales beliau cecah RM500k. Pada tahun lepas beliau cuba sasarkan 500k tapi beliau dapat lebih RM 1 juta!

.. Anne dari Penmerah dengan projek pakaiannya, Lima Waktu.. Pada asalnya meletakkan sasaran sales sebanyak RM 2 juta, namun setelah didedahkan dengan formula ini, beliau lebih yakin dan confident sehingga meletakkan sasaran baru iaitu sebanyak RM8 juta!

.. Bukan tu jer, ramai lagi alumni sifufBads seperti Dexandra, Mamadil, Dianz, Chantiqa dan lain-lain.. Mereka semuanya 'kaut' keuntungan RM jutaan ringgit hanya pada projek raya sahaja!

Yes! Formula ini juga akan didedahkan kepada anda semua!
Saya tahu, mungkin ada diantara ada ada terfikir camni;

"..alah sifu, diorang ni produk kecantikan, pakaian.. Memang lah boleh buat untung besar... Saya bukan niche macam tu.."

".. Cerita produk memanglah, saya buat servis.. Macam mana nak buat untung besar time raya ni.."

Siapa kata tak boleh? Kita juga pernah ada pengalaman, ada beberapa alumni sifufBads yang merasakan produk dan servis mereka mungkin tiada demand untuk projek raya.

Tapi..

Selepas didedahkan dengan formula ini, mereka sendiri tak sangka, results mereka berubah! Yang mana, sebelum ni pada bulan puasa salesnya memang sendu.. Krik krik! Dan sangat struggle..

.. Antaranya, Prolite Academy.. Sekolah memandu, yang mana selalunya sales pada bulan ramadhan adalah yang paling teruk sekali! Namun, selepas praktikkan strategi yang dikongsikan.. Sales tertinggi dalam satu tahun berjaya di capai pada bulan ramadhan! Sangat luar biasa..

.. Niche makanan dari Makang Sedak, berniaga foodtruck jer.. Beliau juga menggunakan salah satu strategi secret yang sangat powerful, sangat sesuai untuk bulan ramadhan ini.. Orang lain jatuh sangat teruk, tapi mereka berjaya capai results yang sangat strong!

Of course, bukan 1 bukan 2 strategi yang bakal didedahkan tapi ada banyak strategi yang boleh jadikan sebagai blueprint dan action plan untuk projek raya anda nanti!
“…Kerana Itulah, Saya Tak Sabar-Sabar Nak Kongsikan Blueprint Ini Pada Anda!”
“Sebelum ‘berjodoh’ dgn Sifufbads, sales dah cukup power.. Ada la dalam 300k sebulan, tapi 'lekat' tang situ je.. Statik.. Buntu.. Tapi disember tahun lepas, dari salesnya yg stagnant sebulan tu, seminggu launching dh dapat 300k.. Kalau sebulan? Kira la sendiri...”

ERNIE BOUGAS
BOUGAS BEAUTY
“Sekolah memandu yg mana saya bagitahu tahun2 sebelum ni, bulan puasa adalah bulan paling teruk sales nya.. Tiada demand! Orang taknak belajar memandu tengah-tengah puasa.. Tapi Alhamdulillah, setelah gunakan formula ______________, sales saya paling tertinggi berjaya dicapai adalah pada bulan Ramadhan.."

Tengku Naemah
PROLITE DRIVING ACADEMY
“Alhamdullilah.. Kalau nak recap balik Projek Raya 2018, Ika berjaya 'kaut' sales lebih setengah juta! Nak compare dari sales raya pada tahun 2017, memang jauh berbeza! Antara strategi yg Ika gunakan adalah __________ yg mana lepas Ika gunakan strategi2 tu, brand Qamissqa makin meletop di Pulau Pinang dan trust terhadap brand juga makin mencanak2 naik!

Ika Razak 
QAMISSQA
Inilah, formula-formula PROVEN yang ingin saya kongsikan kepada founder-founder bisnes, iaitu;
 “THE FOUNDR CHAPTER - BLUEPRINT RAYA” CLASS…
AMARAN! 
Ini bukan seminar beratus-ratus orang atau beribu-ribu orang, ini kelas dalam kuantiti yang lebih kecil.. Limited 100 orang sahaja! Ianya bakal didadakan di sifufBads Academy, Sg Besi..

.. Ini bukan kelas teknikal, bukan kelas taktikal tapi kelas strategi! Anda sebagai founder, anda patut tahu strategi yang boleh ubah results raya anda nanti!

..dan, ianya BUKAN UNTUK SEMUA ORANG! Ianya untuk founder-founder bisnes sahaja! Bukan untuk agen-agen mahupun yang jual produk orang lain!

Saya takkan tunjukkan kepada anda teknik-teknik, tapi saya akan DEDAHKAN kepada anda, strategi-strategi rahsia..

…Strategi-strategi SPECIAL PROJEK RAYA! Dan, saya berani JAMIN ANDA AKAN TERKEJUT SELEPAS KETAHUINYA…
Apakah yang bakal didedahkan semasa The Foundr Chapter - Blueprint Raya selama 2 hari ini nanti;
  •  MILLIONAIRE MINDSET, 7 secret mindset millionaire founder, yang ramai tak ketahuinya. Ini bakal mempercepatkan proses perubahan bisnes anda, serius…
  •  SALES STRATEGY RAYA, strategi sales yang tak ramai digunakan founder semasa projek raya.. Boleh dikatakan WAJIB guna untuk projek raya tahun 2019 ini! Inilah rahsia nak 'sedut' sales 7-10x ganda!
  •  BRANDING BOOSTER RAYA, Bakal mempercepatkan brand anda diterima orang, walaupun brand anda berada di level “suam-suam kuku” pada hari ni..Tapi inilah peluang terbaik untuk anda gunakan semasa projek raya ini! 
  •  GUERILLA MARKETING RAYA! Inilah ‘secret’ yang ingin diketahui oleh ramai founder. Ketahuinya, dan anda akan rasai ‘nikmat sales’ yang tak pernah anda bayangkan sebelum ini.. Pelanggan 'tergila-gila' untuk dapatkan produk/servis anda!
  •  LEADERSHIP FUNDAMENTAL RAYA, yang bakal buatkan anda bukannya menjadi bos yang dibenci, tapi sebagai ‘pemimpin’ syarikat yang disegani.. Inilah penentu kejayaan anda untuk projek raya ni!
  •  FINANCIAL RAYA! Part paling penting sekali! Pengurusan bajet marketing online, offline, team, produk, gift dan banyak lagi! Salah kira-kira, mmg risiko.. Silap bulan sales je besar, tapi profit nipis!
  •  DREAM TEAM RAYA!, Kenalpasti berapa ramai dan siapakah orang yg diperlukan untuk recruit semasa special projek raya ini! Salah recruit memang buruk padahnya, boleh efek bisnes anda, sales anda dan servis anda!
  •  BLUEPRINT & ACTION PLAN RAYA! Ianya blueprint dan action plan yang  bakal jadi rujukan sepanjang bulan 4-5-6 untuk anda gegarkan projek raya anda nanti! 
  •  VALIDATION & CHECKLIST RAYA! Dah ada planning? Dah ada idea nak buat? sifufBads akan bantu sahkan strategi anda, adakah ia relevan ataupun tidak!
SUPER WOW! Itulah antara rahsia-rahsia yang bakal buatkan projek raya anda tahun ini lebih success, lebih prepare dan lebih profit!

Anda pasti tertanya-tanya; kenapa saya sanggup dedahkan rahsia-rahsia ini?

Apa sebabnya? Sebabnya…
“…Kerana Saya Mahu Bantu Lebih Ramai Founder2 Bisnes, Bukan Saja Buat Sales Besar..

Tapi, Juga Dapat Generate Profit Yang Besar! ”
Anda boleh katakan apa yang saya bagitau ini, adalah TAK LOGIK! Tak masuk akal!

Saya faham…

Kebanyakan founder-founder yang menjadi anak murid saya, mulanya juga rasa apa yang saya sampaikan, tidak masuk akal..Tak logik..Tak sesuai..

TAPI..

Selepas, mereka ikut saja apa yang saya kongsikan, results bisnes mereka berubah 7-10x ganda untuk projek raya yg lepas.. 

Profit lebih besar..
Sales lebih mengganas..
Kos mereka lebih terkawal..
Team mereka lebih bersedia..
Marketing mereka lebih tersusun..
Mereka dah tak takut lagi macam sebelum ni..


…dan;

Kini, anda pula berpeluang untuk ‘merasai’ apa yang telah mereka rasai. Iaitu bisnes yang menjadi lebih baik, lebih tersusun, lebih ‘lega’ sebaik saja anda mengetahui rahsia-rahsia selama 2 hari yang bakal saya dedahkan dalam The Foundr Chapter - Blueprint Raya ini…

“Sifu! Saya Nak Tahu Sangat Rahsia-Rahsia Dalam The Foundr Chapter - Blueprint Raya Ni…

Bagaimana Saya Nak Milikinya Secepat Yang Boleh, Supaya Saya Boleh Terus Apply Sebelum Raya Tahun Ni Jugak?”
Saya tahu, anda dah tak sabar-sabar..

Sabar..
Sabar..
Sabar..

Saya tahu, anda yakin bagaimana blueprint raya ini bakal buatkan bisnes anda 'terpaksa' meroket tahun ini! 

Ikutkan, saya boleh saja berikan rahsia-rahsia ini secara PERCUMA kepada anda.

TAPI..

Bila percuma, anda tiada komitmen! Bila tiada komitmen, anda takkan bersungguh-sungguh untuk pelajari dan laksanakannya untuk projek raya nanti!

Ikutkan saya boleh je charge anda sehingga berpuluh ribu ringgit untuk pendedahan ini..

Mungkin RM30,000..?
Mungkin RM10,000..?
Ataupun RM5,000..?

Sebabnya.. Student-student vip dan juga klien-klien company saya, sanggup membayar komitmen berpuluh-puluh ribu semata-mata untuk dapatkan rahsia-rahsia ini.. (bro, i’m not joking tau…)
Tapi..

Setelah berfikir panjang, dan sebab ingin bantu lebih ramai founder-founder lebih berjaya untuk projek raya tahun ni, saya telah buat KEPUTUSAN;

..saya akan adakan kelas ini selama 2 hari, dan special pada hari kedua.. Sesi Q&A, validation & checklist untuk projek raya! Anda boleh tanya direct dengan saya.. 

Baca info bawah ini betul-betul..

Venue :
Sifufbads Academy

Date :
24 - 25 April 2019
(Rabu & Khamis)


Time :
8.00 am - 10.00 pm*
tertakluk pada perubahan masa

Tapi sayang sekali, sebenarnya pendaftaran telah pun ditutup pada 15 April.. 

Akan tetapi, anda boleh cuba untuk reserved seat ke kelas ini. 
Venue :
Sifufbads Academy

Date :
27 - 28 February 2019
(Rabu & Khamis)


Time :
8.00 am - 6.00 pm*
tertakluk pada perubahan masa

Venue :
Sifufbads Academy

Date :
18 - 19 April 2019
(Khamis & Jumaat)


Time :
8.00 am - 6.00 pm*
tertakluk pada perubahan masa

CORPORATE CALLING!
Jika anda ada sebarang pertanyaan & soalan untuk TFC,  berkenaan pakej pukal, korporat, training, & sponsorship, boleh send inquiry ke sales@sifufbads.com atau untuk fast respon hubungi 013 943 2762 (Zahil)
Zahil Zahran
Corporate Sales Manager
Anda belum bersedia menjadi Real Founder? Dapatkan 21 Video Rahsia Real Founder Bawah ni..
HOTLINE
0390554938
Hakcipta Terpelihara Sifufbads Sdn Bhd - TheFoundr - Blueprint Raya 
1-1 Jalan Tasik Utama 6, Medan Niaga Tasik Damai (Lakefields) Sungai Besi Kuala Lumpur
sales@sifufbads.com   pr@sifufbads.com   admin@sifufbads.com