MALAYSIA’S 1st DIGITAL MILLIONAIRE CONFERENCE
3 DAYS, 30 HOURS, MORE THAN 26 SPEAKERS, TOP 3 “GAME CHANGERS” BUSINESS 2019
ATTN : Manusia yang bergelar "usahawan" di bumi M'sia, Spore, Brunei & Indonesia!!!!
SOON-1st Time, Lebih 26 Speaker Dari 'Circle SifufBads' Dibawakan XCLUSIF Selama 3 Hari Berturut2, Bukan Saja Untuk Bantu Anda UPkan SALES & Tingkatkan PROFIT Tapi Juga KEKAL LAMA Dalam Bisnes. AMAZINGGGGG!!!
..dan, apa yang bakal didedahkan nanti bukan setakat sembang Teori sahaja, tapi juga ada Teknikal, Praktikal yang Proven! Dan kita bawakan real case-studies! 
ABOUT DIGITAL MILLIONAIRE CONFERENCE (DMC) 2019 
DMC adalah conference pertama yang diadakan oleh sifufBads selepas 7 tahun pengalaman dalam bidang training, coaching yang bukan saja berkaitan tentang sales & marketing tapi juga tentang business system.

DMC adalah conference yang fokus pada 3 elemen UTAMA dalam business. Setiap 1 hari 1 elemen bakal di dedahkan. Antaranya; business inspiration, sales & marketing strategy/tactics  dan business sustainability.

DMC adalah conference yang menghimpunkan lebih dari 26  speaker yang walk-the-talk! Mereka adalah billionaire, multi-millionaire dan millionaire yang bakal kongsikan rahsia kejayaan mereka kepada anda!

DMC adalah conference selama 30 jam yang sarat dengan pengkongsian ilmu bisnes yang bakal bantu founder-founder bisnes lain untuk ‘terbang’ lebih tinggi!
INSPIRATIONS LEAD EMOTIONS
“If you wanna be the best, you must learn from the best”. Anda bakal didedahkan dengan secrets story bagaimana mereka boleh capai millionaire, multi-millionaire.. Mereka boleh, anda juga pasti boleh!
 BUSINESS FUNDAMENTAL 2019
Didedahkan rahsia psikologi dalam bisnes, bagaimana anda boleh 'pegang' pelanggan anda. Buatkan mereka membeli produk atau servis anda tanpa rasa ‘dipaksa’..
BUSINESS EXPANSION
Mendedahkan ‘secret’ dari old-timer, bagaimana mereka boleh bertahan dalam bisnes bertahun-tahun lamanya. Kebanyakannya bisnes sekarang tak mampu tahan lebih 5 tahun.. Segalanya bakal didedahkan di sini! 
UNITING ASIA'S MILLIONS VALUED BRANDS UNDER ONE ROOF!
OUR KEYNOTE SPEAKERS
SIFU JAMAL
PENGASAS SIFUFBADS
"New Era Digital Marketing"
“The Real Digital Marketing Guru!  Berpengalaman 12 tahun dlm digital marketing, telah hasilkan lebih 10 buku, dan.. boleh digelar, "Digital Millionaire Maker" yang telah melahirkan ramai usahawan2 digital yang berjaya.. Ketahui apakah strategi terkini era digital yang patut anda gunakan dalam bisnes..."


DATO HUSSAMUDDIN
PENGASAS KUMPULAN MEDIA KARANGKRAF
"How You Can Build Long-Lasting Business Success"
“Taiko, yang masih lagi berbisa... Membina empayar Karangkraf lebih 30 tahun.  Beliau akan mendedahkan formula2 'secret' nya... Dan buat kali pertama, beliau akan dedahkannya secara public, seetelah dipujuk oleh SifufBads..."
DR ARY GINANJAR AGUSTIAN
PENGASAS ESQ 165
"Your Grand Why"
“Dr. H. C Ary Ginanjar Agustian atau nama mesranya, Pak Ary merupakan motivator Indonesia, seorang tokoh pembangunan karakter dan merangkap pengarah ESQ Leadership Center di Indonesia dan Malaysia. Memiliki lebih 1.6 juta alumni seluruh dunia. Bisnes, bisnes jugak, tapi spiritual perlu ada dalam bisnes supaya anda 'dilindungi' dan boleh maju lebih pantas lagi.. Setuju?


PATRIC CHAN
WORLD CLASS AUTOMATION INTERNET MARKETER
"International Business, Go Global"
“Patric Chan merupakan Mentor Pemasaran Internet bertaraf dunia.  Beliau telah berucap di 12 buah negara termasuk Amerika Syarikat, UK dan Australia sebagai pihak berkuasa mengenai topik pemasaran internet sebelum beliau mencapai usia 30. Beliau juga telah berucap dalam persidangan perniagaan bersama penyampai dari gergasi industri seperti Google, IBM, dan lain-lain. Beliau akan share tentang automation, passive income, dan...freedom. Best kan? 
DATUK FARIDAH HANIM
PENGASAS ANNEMS INTERNATIONAL
"Sustainable Business in 4.0 Marketing"
“Datuk Faridah Hanim Haron, ex Petronas leader yang telah bantu banyak founder2 bisnes untuk bina bisnes yang lebih sistematik.. lebih structured! Dan sekaligus, bisnes boleh bertahan lama di pasaran. Korang nak bertahan lama di pasaran? Inilah rahsianya.."
SECRET GUEST SPEAKER
WILL BE ANNOUNCE SOON, BIGGEST SECRET WILL BE REVEALED SOOOONEST... STAY TUNED!
OUR SPECIAL SPEAKERS
WAWA ZAINAL
PENGASAS WAWA COSMETICS
“Pelakon dan selebriti terkenal tanah air, merangkap founder, brandnya sendiri, Wawa Cosmetics. Datang semula untuk berguru di SifufBads, dan baru-baru ini, Wawa Cosmetics launching produk terbarunya, Wawa lipmatte. Tapi sebelum tiba hari launching, stok semua dah licin macam pisang goreng panas. Siap tak cukup tuu.. Apa citer?"
ABDUL BASIT
CHAIRMAN BYOND GROUP OF COMPANIES
““Merupakan Guru Pengurusan Bisnes No. 1 di Malaysia. Mempunyai lima buah anak syarikat dibawah Byond Group of Companies. Beliau telah melatih lebih daripada 20,000++
usahawan seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia untuk kembang serta automasikan syarikat dengan sistem yang betul. Nak grow dan automatekan bisnes? Learn from the master…
AHYAT ISHAK
PENGASAS PEJUANG HARTANAH
“Pengasas Pejuang Hartanah, dan seorang pelabur hartanah. Kini, beliau sangat aktif kongsikan ilmu hartanah dalam program beliau, untuk ajar rakyat Malaysia melabur dengan cara yang menguntungkan. Usahawan WAJIB ketahui ilmu pelaburan hartanah, atau anda terus berbisnes tanpa BACKUP..
IEZA YUSOF
PENGASAS IEZA YUSOF CONSULTANCY
“Merupakan Mentor Pengurusan Hartanah & Risiko Kewangan, dan CEO kepada Ieza Yusof Consultancy Sdn Bhd. Beliau berpengalaman lebih 18 tahun dalam perancangan kewangan dan pelaburan hartanah. Korang rasa financial management korang bagus dah? Ramai usahawan digital KECUNDANG, sebab tak urus kewangan dengan baik la...
YAYA MOONCAKE
PENGASAS VICTORY YAYA
"Umur Baru 22 tahun, tapi dah jadi usahawan yang sangat berjaya! Dari bisnes Mooncake handmade dari rumah jer, kini lebih commercial! Dari bisnes yang saja2 jer, menjadi bisnes revenue jutaan RM per year. Halooo.. Dia ni OKU, naik kerusi roda jer tau.. Korang sempurna kan?"
HJ ASRI AHMAD
MENTOR PELABURAN SAHAM #1 MALAYSIA
“Nak belajar saham? Carilah Haji Asri. Beliau merupakan mentor pelaburan saham No. 1 Malaysia yang berpengalaman lebih 21 tahun dalam pasaran saham. Sapa cakap usahawan nak invest saham kena modal besar? Modal tak sampai RM1k leh mula dah. Siapa taknak, dividen/pulangan lebih 10% setahun kan?
WAN MUS
PENGASAS SIFU GOOGLE ADWORDS
“Merupakan founder CEO AdsBrain dan Onpay Solution Sdn Bhd. Beliau dah guna pelbagai teknik dan strategi sedut unlimited customer di Google. Beliau bakal dedahkan bagaimana bisnes korang muncul di google, walaupun bisnes korang jual batu nisan sekalipun..
MR KOKOM
PENGASAS COCOMBEE STUDIO 
“Seorang pemuda yang terkenal dengan video viralnya. Beliau begitu komited dan bijak mencari peluang dan ruang sehingga berjaya mencipta satu lagi bisnes, iaitu bisnes makanan yang telah mengaut keuntungan sehingga 7 angka. Ketahui secret2 viral yang menjual, yang boleh cecah juta2 video view di ig, fb, youtube..
ERNA DE'XANDRA
PENGASAS DE'XANDRA
“Dari seorang pemandu bas, kini beliau seorang businesswomen yang berjaya melalui bisnes perfume. Dan sekarang brand De’Xandra berjaya membalut kapal terbang AirAsia. Ketahui bagaimana Erna bangkit, dan berjaya membina empayar besarnya..
DILA MAMADIL
PENGASAS MAMADIL
“Dari surirumah dan tak pernah buat bisnes dan sekarang menjadi jutawan kosmetik! Kini beliau, antara Iron Lady untuk wanita di Malaysia dan dah membantu ramai wanita diluar sana untuk mengubah hidup mereka. Inspired woman, to inspire you...
AZZAM SABTU
PENGASAS NLP MASTER COACH
“Seorang pakar NLP yang berpengalaman melatih pelbagai jenis syarikat korporat, dalam dan luar negara. Psikology in selling? Ya, inilah pakarnya... "
COACH ZIE
PENGASAS CEO MILLION VENTURE INTERNATIONAL
“Seorang speaker, trainer dan coach yang disegani di Malaysia dan Indonesia. Antara program beliau yang popular; ESQ Woman Heart Journey, ESQ Public Speaking dan Selling Without Selling. Bagaimana tu? Menjual tanpa menjual....Pergghhh!!"
NAIMEY JALIL
PENGASAS CARYAZARA
“Gadis kampung yang berasal dari Kelantan ini, dulu pensyarah di UiTM. Namun sanggup meninggalkan comfort zone untuk buat bisnes. Dan sekarang menjadi antara usahawan yang super success. Butik pakaian dah berapa bijik ni.. Ketahui rahsianya!
REMY FLERR
PENGASAS FLERR
“Owner kepada produk Flerr, air freshner No.1 Malaysia. Antara strategi marketing yang bantu brand beliau tersebar luas adalah rekrut ramai agent di seluruh Malaysia. Ketahui bagaimana sistem training stokis yang dijalankannya. Untuk makluman, produknya harga RM10 jer!
CHE'TA ADAVE
PENGASAS ADAVE
“Founder kepada Adave Sdn Bhd, yang bekalkan produk-produk kesihatan dan kecantikan. Salesnya dah cecah jutaan ringgit setiap tahun! Beliau ni mahir dalam "menyaiko" stokis2 dan agennya melalui training2 specialnya...Ketahuinya nanti!
FARAHANIM RAZAK
PENGASAS FARALIPBUTTER & PENGACARA
“Farahanim merupakan Personaliti dan Pengacara TV Al Hijrah dan juga Founder kepada brand Miliknya, Faralipbutter. Bagaimana rahsia mengekalkan kualiti followers di ig untuk membina sales tanpa henti tanpa kos marketing sesen pon...
IHSAN SABRI
PENGURUS SUMBER MANUSIA & PENTADBIRAN SIFUFBADS
“Tuan Ihsan Sabri merupakan practitioner dalam bidang pengurusan sumber manusia dan dalam bidang ini.
Beliau telah berpengalaman lebih 10 tahun dalam bidang pengurusan sumber antaranya, dalam bidang kejuruteraan, perbankan, pengilangan automotif dan kini dalam bisnes dan keusahawanan.. Korang bakal belajar cara rekrut staff/team yang betul di era digital sekarang ni. (Ofkos tak sama dgn cara lama)
DJ FUZZ
PENGASAS MIXOLOGY MUSIC & KOMPOSER
“Walaupun selebriti dibelakang tadbir sahaja, itu bukan alasan beliau untuk menolak belajar perkara yang baru lebih-lebih lagi, dalam online digital marketing. Kini, beliau berjaya membuat pembaharuan dalam personal brand dan company brandnya sendiri. Beliau bakal mengongsikan ilmu audio digital marketing yang ramai usahawan di Malaysia tidak ketahuinya.."
SIFU MUNIR RAZAK
TRAINER & PENGURUS PEMASARAN SIFUFBADS
"Tuan Munir Razak merupakan Pengurus Pemasaran di SifufBads Sdn Bhd. Peranan beliau di SifufBads sebagai trainer dan Beliau bermula sebagai trainer dan pengurus di bahagian pemasaran (online marketing) di SifufBads dan telah bersama SifufBads lebih 6 tahun. Bagaimana ilmu digital marketing selama 10 tahun bersama Sifu Jamal, dikongsikan kepada anda...Dahsyat!!!"
USTAZ DR. AZAHAR YAAKUB
PENDAKWAH, PENSYARAH & TRAINER
“Suami Ustazah Hafizah Musa ini, pakar dalam ilmu Al Quran Dan Hadis. Beliau mencipta formula 7 Keajaiban Surah Al Fatihah yang digunapakai oleh banyak syarikat2 korporat di Malaysia. Anda bakal disentapkan dengan perkongsiannya nanti. Ada berani?
ERNIE BOUGAS
PENGASAS BOUGAS BEAUTY
“Wanita cantik dan kecil molek ini dulunya seorang model muslimah. Dari hanya suka-suka je buat bisnes sebagai duit sampingan. Dan sehinggalah terilham untuk hasilkan produk kecantikan sendiri. Bagaimana gunakan instagram saja, beliau boleh menghasilkan jualan 6 angka sebulan. Nantikan...
AFIZAM ZAFESHA
PENGASAS ZAFESHA SIMPLY FOUNDATION
"Perghh! Tak famous langsung, tapi bisnes juta2!!! Ni anak murid ceo SifufBads yang bakal kongsikan bagaimana hanya dengan menggunakan team salesnya, beliau buat sales besar untuk bisnes kosmetiknya. Yang mengejutkan lagi, dia buat dari ofis kecik dia di Segamat jer... Kompem korang terbakor nanti!!!”
FAHDI GHAZALI
PENGASAS FUNNEL EVO
"Misi beliau sekarang adalah untuk membantu lebih ramai lagi peniaga memasarkan produk atau servis di online dengan menggunakan sistem ‘Funnel’ dan ‘Integrated Online Marketing’"
WHAT WILL YOU DISCOVER IN 3 DAYS, 30 HOURS, & MORE THAN 26 SPEAKER
DAY #1 INSPIRATIONS LEAD EMOTIONS
Ketahui rahsia dan kisah kejayaan bagaimana mereka yang bermula dari ZERO, dan kini telah mencecah jualan 7-8 angka setahun! Mereka juga bakal bongkarkan ‘secret’ yang tak ramai founder bisnes sanggup dedahkan!
 DAY #2  SALES & MARKETING BIG BANG IMPACT
Kuasai strategi sales & marketing tahun 2020. Ketahui latest pattern, demand & buying factor untuk audiens di zaman millennial! Mereka terdedah dengan beribu-ribu iklan sehari. Kalau anda tak ubah, bisnes anda bakal diubahkan!
DAY #3 INVESTMENT & BUSINESS SUSTAINABILITY
Anda bakal didedahkan dengan ‘top secret’ untuk melebarkan empayar bisnes anda ke new level! Bukan tu saja, anda sebagai founder juga  patut ketahui cara untuk memiliki savings dan asset melebihi RM1 juta!
OUR TENTATIVE #1
DAY 1 - INSPIRATIONS LEAD EMOTIONS
OUR TENTATIVE #2
DAY 2 - SALES & MARKETING BIG BANG IMPACT
OUR TENTATIVE #3
DAY 3 - INVESTMENT & BUSINESS SUSTAINABILITY
DMC : LIVE 2019 DIREKA KHAS UNTUK ENTREPENEURS, FOUNDERS, MARKETING EXPERT, CEO, STOKIS DAN SESIAPA SAJA YANG INGIN TRANSFORM BISNES MEREKA KE NEW LEVEL YANG LEBIH TINGGI MENJELANG 2020!
Inilah masanya untuk anda ‘sedut’ ilmu, aura, pengalaman dan rahsia daripada lebih 26 speaker ini nanti. Tiada di tempat lain, hanya di DMC : LIVE 2019 ini sahaja!

Terus terang cakap, anda tak akan jumpa lagi event seperti ini di tempat lain. Inilah satu-satunya peluang anda untuk bertemu dengan legenda, otai dan experts dalam bidang masing-masing. 
DMC 2019 : APA KATA MEREKA?
INGIN BERSAMA KAMI MENCIPTA SEJARAH?
Tempatkan diri anda di DMC 2019 LIVE! untuk bersama-sama kami menjayakannya!
APA YANG BAKAL ANDA DAPAT SELEPAS HADIR DMC LIVE 2019
LEADERSHIP
Melatih anda untuk jadi leader yang berpengaruh, yang berwawasan dan disegani oleh team anda.
SPIRITUAL
Mencungkil the power of ‘GRAND WHY’. Rahsia bagaimana bertahan dalam bisnes lebih dari 5 tahun!
EMOTIONAL
Bangkitkan ‘real monster’ dalam diri anda dan jadikan ia sebagai booster untuk bisnes anda. 
CIRCLE
Berada dalam circle yang luar biasa! Yang mempunyai objektif yang sama, untuk kembangkan bisnes! Orang kata “surround your circle with good people!”
INVESTMENT
Apa gunanya kalau berniaga saja tapi tiada investment lain. Warren Bufftet kata “never depend on single income. Make investment to create 2nd source..”
INCOME
Founder sebenar bukan saja memiliki revenue yang banyak untuk bisnesnya, tapi juga memiliki savings & asset lebih RM 1 juta untuk personalnya!
BUSINESS
Mengenal apakah erti visi, misi, values dan roadmap yang sebenar untuk bisnes anda!
FINANCIAL
Memahami erti sebenar financial freedom dan time freedom!
MARKETING
Inilah masanya untuk anda update marketing anda dengan strategi yang paling latest, proven & fast results. 70-80% nadi syarikat bergantung dari sales & marketing!
MOTIVATION
Apa gunanya berbisnes tanpa tahu apakah push factor sebenar anda.
DMC 2019 : OVERVIEW PACKAGE
Pilih "Seat Anda" dan klik link di bawah sekarang!
BECOME A SPONSOR?
BENEFITS TO YOUR BRAND?
The most effective tools to market and showcase product and service
ELITE BUSINESS AUDIENCE
Program ini akan di hadiri oleh golongan profesional , antaranya CEO-CEO syarikat gergasi, PR Media dan Usahawan Otai. Mungkin akan berpeluang juga untuk berkolaborasi dengan mereka.
NEW LEADS
Brand / Perniagaan anda akan di perhatikan oleh peserta-peserta yang akan hadir ke conference ini. 
GREAT HIGHLIGHT FOR YOUR BUSINESS!
Sebagai sponsor of course brand anda akan di war-warkan dan di highlightkan oleh pengacara majlis semasa event tu yang akan berlansung sepanjang 3 hari.
FACE-TO-FACE
Berpeluang berkomunikasi secara terus(live) dengan potential prospek yang bakal menjadi client/customer/agent anda yang aktif dan berkualiti.
COST-EFFECTIVE
Sangat berbaloi untuk mendapatkan quality traffic daripada usahawan. Berpeluang menukarkan mereka dari peserta kepada pembeli/agent product anda.
MEDIA APPEARANCE
Berpeluang untuk mendapat liputan dari media tempatan, instafemes & juga blogger-blogger seantero Malaya.
TUAN HILMI
General Manager Sifufbads
Jika anda ada sebarang pertanyaan berkenaan sponsorship
FAQ
Q : Bila tarikh DMC LIVE 2019 ni berlangsung?
A : Event ini bakal berlangsung selama 3 hari pada 5-7 July 2019, dari 8am – 6pm. Untuk registration, akan dibuka seawal sehari pada 4hb July, untuk mengelakkan kesesakan pada hari pertama nanti. 
Q : Adakah tempat tinggal disediakan? 
A : Tidak, kami sarankan anda cari hotel ataupun homestay yang berdekatan dengan IDCC, Shah Alam ini supaya anda tak miss satu speaker pun!
Q : Conference ini sesuai ke untuk orang baru?
A : Sangat sesuai, bukan tu jer. Semua golongan usahawan patut datang. Tak kira anda agen, dropship, baru nak berbisnes atau tiada produk sekali pun!
Q : Perlu ke saya bawa laptop?
A : Tak perlu, untuk sebarang teknikal nanti kita akan gunakan mobile phone je. 
Q : Conference ni “Teori” je ker? Dengar je? Tiada praktikal?
A : Sebab tu conference ini lain dari yang lain, bukan dengar je. Anda juga akan diberikan assigntment mengikut topik yang telah ditetapkan. Setiap speaker ada kepakaran dan elemen tersendiri yang akan disentuh nanti. Nantikan!
Q : Ada modul? Ada workbook tak?
A : Ya, setiap speaker ada modul sendiri! Namun, untuk workbook hanya diberikan pada pakej-pakej tertentu sahaja atau anda boleh add-on semasa event nanti.
HOTLINE
0390554938
Untuk Sebarang Pertanyaan & Informasi Lanjut, Boleh Hubungi Kami di No. Talian Di atas atau menerusi emel admin@sifufbads.com
Hakcipta Terpelihara Sifufbads Sdn Bhd
Digital Millionaire Coference LIVE! (DMC 2019) 5-7 July 2019
1-1 Jalan Tasik Utama 6, Medan Niaga Tasik Damai (Lakefields) Sungai Besi Kuala Lumpur
sales@sifufbads.com   pr@sifufbads.com   admin@sifufbads.com