Laman Ini Hanya Sesuai Untuk Usahawan Yang Rajin Malas Buat Marketing..
Dapatkan Naskah Buku PERCUMA Anda Sekarang!
Jika Buku "57 Marketing Untuk Si Pemalas" Ni Bantu 'Gemukkan' Lagi Sales Anda 5-7x Ganda Dgn Cara Marketing Paling Jimat, Mudah & Pantas Tapi High Impact, Anda Nak? 
Sila Lengkapkan Maklumat di Bawah Untuk Dapatkan Buku PERCUMA Ini!
Kini didedahkan, buku paling laris! Ditulis sendiri oleh Sifu Jamal.. Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh, tak penting dan menyusahkan hidup! Ada lebih 57 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple & fast trick but very powerful! Orang buta IT sekalipun mampu lakukannya..
"57 Marketing Untuk Si Pemalas" Bakal Bantu Anda Untuk..
  •   Execute marketing on the spot, dalam masa kurang dari 10 minit dengan cara yang paling mudah & pantas.
  •   Experience nikmat marketing yang sebenar, percayalah! Ia tak menyusahkan, tak complicated & tak perlukan bajet yang besar.
  •  Merangsang sel-sel otak anda dengan 57 idea marketing yang proven, tested & updated. 
Anda Malas Buat Marketing?
Tahu Tak, Buku Ni Dah Bantu Lebih 6,000 Usahawan? Dan 3,000pcs ‘Licin’ Dalam Masa 24jam Selepas Dilancarkan! Break Record… Inilah Buku SifufBads Paling Laris, Paling Cepat Licin & Paling Most Wanted!
Coppp! Adakah anda rasa marketing ini satu benda yang menyusahkan? Membebankan? Rasa menyampah nk buat? Wait… Hold on.. Fuh omputih plak.. Cuba check, kalau anda ada masalah kat bawah ni.. Kalau ada, anda dalam kategori WAJIB grab buku “pemalas” ni. 
  •   Tak suka baca buku marketing yang complicated, berat & banyak sembang teori? Don’t worry.. Buku ni sgt straight to the point!
  •   Banyak bagi alasan, rasa marketing ni susah nak buat.. Ambil masa nak prepare! No no no.. Dlm buku ni, tak smpi 1minit pun dah boleh buat 1 strategi marketing.. 
  •   Sales hidup segan mati tak mahu nak mati.. Kenapa nak mati tu? Sebab tak buat marketing lah tu. Ada 57 strategi marketing, tiada alasan lagi tak buat!
  •   Susah nak dapat idea marketing, tak datang-datang ideanya.. Jgn risau! Lepas ni mencurah-curah ideanya.. 
  •  Tak pernah baca mana-mana buku atau study pasal marketing langsung! Ha.. Yg ni saya confirm 100% anda akan suka.. Sebab budak darjah 3 pun boleh faham tau.. Very simple.. 
Ada masalah ni tak? Hah! Kini, tiada alasan lagi.. Jangan cakap banyak! Grab je buku “pemalas” ni okay?
Ketahui Top 3 Secret Dalam Buku Ini Yang Akan "Merangsang" Bisnes Anda!
[SECRET 1] - 57 marketing simple tapi power yang dedahkan strategi yg tested, proven & updated untuk tahun 2019! Dan, ia sesuai digunakan walaupun anda berumur 63 tahun!
[SECRET 2] - Idea2 marketing yg luarbiasa yg mungkin korang tak pernah pikirkan, atau mungkin korang dah terfikir tapi tak buat! Dan good news-nya, bukan org yg bisnes juta2, ratus ribu jer boleh buat. Korang yg baru nak up pun boleh implement, tak kiralah walaupun korang jual batu nisan sekalipun!
[SECRET 3] - Pendedahan case-studies berani mati! Semuanya contoh2 yg tested & proven, bukan setakat buat sales ribu2 sebulan.. Tapi, 6-7 angka sebulan pun ada! Dan, menariknya.. Ada yg tanpa keluarkan kos marketing walau sesen pun! Lagi.. Selepas ni tak perlu menghadap phone & laptop 24jam dah!
57 Marketing Untuk Si Pemalas Dah Bantu Lebih 6,000 Usahawan! Persoalannya, Anda Bila Lagi?
Seperti yg anda sedia maklum, buku SifufBads yg paling panas... ‘57 MARKETING STRATEGI UNTUK SI PEMALAS’ dah pun dilancarkan pada bulan Mac yg lalu...

Ala yg 1st batch sold out sampai 3000 pieces dalam tempoh 24 jam tu! Sekarang ni dah masuk batch yg ke-3 dah haaa dan sambutannya masih lagi WOW!

Mana lagi nak cari buku yg boleh bantu anda 'gemukkan' lagi sales anda sehingga 5-7X ganda dengan cara marketing paling mudah, pantas & santai tapi high impact... kalau bukan dalam ‘57 MARKETING STRATEGI UNTUK SI PEMALAS’ ni kan?
'Air tangan' dari Sifu Jamal sendiri yg special untuk yg selalu rasa marketing ni leceh, tak penting dan menyusahkan hidup! Strategi yg straight forward dan mudah faham... simple trick but very powerful! Ofkos, orang buta IT pun boleh lakukannya...
Tak percaya?

Meh kita tengok apa kata mereka yg dah baca buku ni...

“1 Tips je dah boleh buat banyak duit…”
Siapa tak kenal dengan founder De’Xandra iaitu Pn Erna.. Kisah jatuh bangun beliau banyak memberi inspirasi pada orang diluar sana…

Dari seorang pemandu bas, kini beliau berbangga dengan empayar De’Xandra yg dah berjaya membalut kapal terbang AirAsia.. Bukan tu jer, beliau berjaya membina ‘jemaah’ agent yg ramai dan berkualiti antara resepi beliau berjaya capai sales 8 angka..

Ernayanee Nur Julaimi
Founder De'Xandra
“Buku ni nampak tak berapa nak tebal… tapi ada 57 strategi marketing!”
Ini Tuan Fadhli, founder Wildan Susu Kambing yg terinspirasi untuk memulakan bisnes susu kambing selepas menghadapi masalah bagi mendapatkan susu kambing untuk anaknya...

Memulakan bisnes dengan pelbagai pengalaman pahit dan cabaran... kini, beliau boleh menarik nafas lega apabila bisnesnya semakin naik hasil usaha beliau menguasai pasaran melalui strategi integrated marketing.

Fadhli Ahmad
Founder Wildan
“Buku ni tak skema sangat, rasa macam tengah berinteraksi dengan Sifu Jamal…”
Siapa tak kenal dengan Wawa Zainal? Pelakon dan selebriti terkenal tanah air, merangkap founder… brandnya sendiri, Wawa Cosmetics.

Beberapa tahun lepas, dah pernah datang berguru di SifufBads… Kini beliau kembali dan baru-baru ini, Wawa Cosmetics launching produk terbarunya, Wawa Lipmatte. Tapi, sebelum tiba hari launching, stok semua dah licin macam pisang goreng panas. Siap tak cukup tuu.. Apa citer?"

Wawa Zainal
Founder Wawa Cosmetics
“Saya pemalas, jadi saya memang patut baca buku ni…”
Inilah dia Faez Mat Rudin founder kepada Jus Mamariam. Asalnya beliau ni seorang 'Sura rumah'yg banyak kali diduga waktu awal permulaan bisnes tapi semangatnya tak pernah luntur!

Kini, beliau telah mampu membina empayar bisnesnya sendiri dengan sales tahunan mencecah jutaan ringgit! Bermula dengan zero dan sekarang mampu hire lebih daripada 25 orang staff dan ada cawangan sendiri.

Faez Mat Rudin
Founder Mamariam
“Bahasa yg Sifu gunakan buat new generation senang nak faham …”
Pernah dengar tak Jus Hidayah Gold? Haaa inilah antara produk yg dikeluarkan oleh Seraimas yg dah 14 tahun bertapak dalam industri kesihatan dan kecantikan.

Bisnes turun-menurun yg dah keluarkan lebih 20 jenis produk ni memang top terutamanya dalam kalangan pengamal perubatan tradisional.

Marlinda Jasrizal
General Manager Seraimas
Lihat Reaksi Mereka..
Buku “57 Marketing Untuk Si Pemalas” Dah Bantu Lebih 6,000 Usahawan!
Persoalannya, Anda Bila Lagi?
Saya tahu, anda mesti dah tak sabar-sabar nak grab buku ni..

Rileks..
Rileks..
Rileks..

Saya tahu, anda yakin bagaimana buku ni bakal mengubah results marketing anda. Daripada tak tahu apa-apa, boleh jadi expert marketing dalam sekelip mata jer!

Ikutkan, saya boleh je jual buku ni dengan harga RM40.. Rm45.. atau RM50.. Sebab, ianya memang high impact. Dah terbukti pun!

Tapi, tidak! Saya tak akan izinkan anda bayar pada harga RM50.. Mahupun RM40.. Saya nak berikan buku ini secara PERCUMA sahaja. Yes, its free of charge!

Cuma saya minta anda invest RM10 untuk kos penghantaran dan kos pengurusan sifufBads. Itu jer! Alright?
Sebenarnya, ada sebab kenapa saya berikan buku ini secara PERCUMA..
  •   Tanda penghargaan kepada semua followers sifufBads, tak kira di Facebook, Instagram, Email dan lain-lain
  •   Saya betul-betul nak bantu usahawan di zaman digital ini seramai yang boleh. Saya tahu, bisnes sekarang sangat kejam! Tak sesimple dulu..
  •   Nak buktikan yang marketing tu tak susah! Boleh buat dalam masa kurang dari 1 minit jer..
Yes, inilah antara 3 sebab utama kenapa saya betul-betul nak bantu usahawan semua, terutamanya kipas susah mati sifufBads.. Hehe..
Buku “57 Marketing Untuk Si Pemalas” Dah Bantu Lebih 6,000 Usahawan!
Terus terang saya cakap, buku ni dah terjual lebih 6,000 pcs dalam masa kurang dari 2minggu. Lepas tu kita stop, sekarang saya terpaksa re-print untuk batch yg ketiga atas permintaan yang terlalu ramai!
Dan.. Kalini, ianya berwajah baru, lebih special.. Latest version!
Tapi, saya tak jamin.. Berapa lama ia boleh bertahan.. Maybe sold out dalam masa seminggu? Maybe sehari je? Maybe sejam atau selepas anda tinggalkan laman ni?
  Saya jamin.. Kalau anda tak bertindak sekarang, anda pasti menyesal! 
Buku Ini Sangat Limited, Grab Buku Percuma Ini Sebelum Kami Tutup Tempahan Selamanya.. 
Terima kasih kerana sudi luangkan masa untuk baca sehingga point ini. Saya doakan anda selamat maju jaya! Saya pasti anda boleh marketing dengan lebih dahsyat selepas baca buku ini.

Sifu Jamal,
Pengasas sifufBads
P.S – Buat anda yang “kaki skip” hingga point terakhir.. Hoho.. Saya nak bagitahu terus terang apa offer yang sifufBads nak bagi.. 
Saya akan hantar buku “57 marketing untuk si pemalas” secara PERCUMA, (retail bookstore RM40) yes, it’s FOC! Dan.. Anda hanya perlu invest RM10 sahaja untuk kos penghantaran & kos pengurusan sifufBads. Tunggu apa lagi? Tempah sekarang..