Hanya Satu Langkah Je Lagi..
OPSS.. TUNGGU DULU! 
Sebelum anda dapatkan buku ini, SifufBads ada pakej UPGRADE nak offer kepada anda. This is so-so-so SPECIAL! One-Time-Offer! (Tawaran Sekali Seumur Hidup) akan ditarik bila-bila masa aje!

Ini je peluang yang anda ada untuk grab tawaran terhad ini. Lepas ini tak akan ada lagi. Serius! Sangat rugi jika anda lepaskannya! Kami jarang beri offer gila macam ini! 

Anda memang sangat-sangat untung jika ambil offer ini sekarang juga!
Ianya Very Limited. Bukan untuk semua orang. Saya jamin pakej UPGRADE ni bakal mengubah results bisnes anda. Malas lah nak cakap banyak. Teruskan scrolling.. 
KOMPONEN #1 - VIDEO TEKNIKAL STEP BY STEP INSTAGERAM
*Akses video akan diberi selepas buku InstaGERAM diposkan 3-5 hari waktu bekerja.
Apa Yang Anda Bakal Dapat?
  • ​Kami akan explain satu per satu teknikal Instagram dalam video ni. Senang je nak faham.
  • Anda akan diberi akses ke web membership, dan boleh ditonton secara online dari laptop ke mobile ke..
  • ​Ada orang mungkin kurang faham dengan membaca jer, sebab tu kena tengok dan dengar. Kita ada bagi extra tips lagi!
  • Semuanya hanya di hujung jari saja.
Bernilai RM197!
KOMPONEN #2 - BUKU INSTAGERAM
Apa Yang Anda Bakal Dapat?
  • Buku ini LENGKAP dengan strategi Instageram marketing, paling updated & proven!
  • Anda akan pelajari strategi marketing paling advanced nak dibuat tapi very high impact untuk ubah results bisnes anda. 
  • ​Rasa susah nk pikir idea marketing? Ni ha ada idea marketing khas untuk usahawan yang buat Instagram marketing. 
Bernilai RM60!
BERAPA YANG ANDA SANGGUP BAYAR UNTUK DAPATKAN SEMUA KOMPONEN INI?
  • ​KOMPONEN 1 :  VIDEO TEKNIKAL INSTAGERAM - BERNILAI RM197
  • ​KOMPONEN 2 :  BUKU INSTAGERAM - BERNILAI RM60
JUMLAH YANG ANDA PERLU LABURKAN = RM257
Ya, investment anda untuk kesemua komponen ni adalah bernilai RM257.. itulah jumlah yang anda perlu bayar! 

Bayangkan dengan pakej ini anda boleh ubah results bisnes anda sehingga 100%, 200% atau 500% dengan pantas! 

Tapi.. Tapi.. Tapi.. Tolong jangan bayar harga di atas tu!

Sempena pelancaran buku terbaru SifufBads ini, kami nak berikan anda LIMITED TIME OFFER! 

Anda tak perlu labur RM257.. Dan bukan setakat tu jer, kami juga sediakan pilihan untuk anda.. Dan ianya mungkin akan 'SOLD OUT' jika anda tidak bertindak dari sekarang..

"Berapa harga semua ini? Saya nak bayar sekarang!"

Orait.. nampaknya anda dah tak sabar sangat. Baik, biar kami bagitau dengan jujur. Jumlah pelaburan anda serendah..
RM257
RM197
Hanya RM157 Sahaja
AMARAN! Harga ini hanya sah di page ini sahaja! Anda tak akan jumpa kat tempat lain! Offer ni juga tak dibuka lama. Ianya boleh ditutup pada bila-bila masa saja, tanpa peringatan awal! Masa tu, sebarang rayuan tak akan dilayan.
Pilih Pakej Upgrade Anda Sekarang..
VIP
  • Video Teknikal Step-By-Step InstaGERAM
  • Buku InstaGERAM
RM257
RM157
BASIC
  • Buku InstaGERAM sahaja.
RM60
RM49.90
InstaGERAM © All Rights Reserved 2019

SifufBads Press Sdn Bhd
61-1 (Level 1), Metro Centre Jalan 8/146 Bandar Tasik Selatan, 57000 Kuala Lumpur
Office: +603-9055 4938 | Email: admin@sifufbads.com