Hanya Satu Langkah Je Lagi..
OPSS.. TUNGGU DULU! 
Sebelum anda dapatkan buku ini, SifufBads ada pakej UPGRADE nak offer kepada anda. This is so-so-so SPECIAL! One-Time-Offer! (Tawaran Sekali Seumur Hidup) akan ditarik bila-bila masa aje!

Ini je peluang yang anda ada untuk grab tawaran terhad ini. Lepas ini tak akan ada lagi. Serius! Sangat rugi jika anda lepaskannya! Kami jarang beri offer gila macam ini! 

Kalau anda nak tau.. semua offer di bawah ini bernilai RMXXXX, tapi anda hanya boleh dapatkannya dengan harga RMXXX sahaja! 

Anda memang sangat-sangat untung jika ambil offer ini sekarang juga!
Ianya Very Limited. Bukan untuk semua orang. Saya jamin pakej UPGRADE ni bakal mengubah results bisnes anda. Malas lah nak cakap banyak. Teruskan scrolling.. 
KOMPONEN #1 - VIDEO 57 MARKETING SI PEMALAS
*Akses video akan diberi selepas buku 57 Marketing Si Pemalas diposkan 3-5 hari waktu bekerja.
Apa Yang Anda Bakal Dapat?
  • Bukan tu je, kami juga akan explain satu per satu strategi yang ada dalam buku pemalas ini dalam bentuk video.
  • Anda akan diberi akses ke web membership, dan boleh ditonton secara online dari laptop ke mobile ke..
  • ​Ada orang mungkin kurang faham dengan membaca jer, sebab tu kena tengok dan dengar. Kita ada bagi extra tips lagi!
  • Semuanya hanya di hujung jari saja.
  • ​Setiap satu video selama 5-8minit! 57 video x 7minit dah 6jam lebih! Wow baloi sesangat!
Bernilai RM297!
KOMPONEN #2 - AUDIO BOOK
*Akses audio akan diberi selepas buku 57 Marketing Si Pemalas diposkan 3-5 hari waktu bekerja.
Apa Yang Anda Bakal Dapat?
  • Pertama kalinya, SifufBads buat buku dalam bentuk audio.. Boleh dengar dan belajar secara santai!
  • Untuk anda yang terlalu sibuk atau 'malas'.. boleh dengar di mana saja, semasa di jalan raya.. tak kira masa. Tak ada alasan lagi. Sambil kerja boleh, sambil memasak pun boleh!
  • Ianya dalam bentuk digital, anda boleh dengar di hp atau laptop.
Bernilai RM178!
KOMPONEN #3 - NEWSLETTER 57 MARKETING SI PEMALAS
Apa Yang Anda Bakal Dapat?
  • Tak cukup dengan video, audio.. Anda juga akan terima email bersiri setiap 3 hari dari sifufBads!
  • Anda akan lebih faham dan jelas dengan semua 57 marketing si pemalas ini kerana kami akan berikan anda contoh, real case studies!
  • Mungkin ada diantara anda perlukan contoh, susah nak tangkap apa yg cuba disampaikan. Dont worry! Setiap minggu anda akan 'dibakar' untuk lebih bersemanga!
  •  Anda akan dikejar, diburu! Kami akan followup anda, dari 57 marketing si pemalas, berapa banyak yang anda dah buat!
Bernilai RM178!
KOMPONEN #4 - BUKU 57 MARKETING SI PEMALAS
Apa Yang Anda Bakal Dapat?
  • Buku ni penuh dengan tips simple dari Sifu Jamal sendiri.
  • Anda akan pelajari strategi marketing paling simple, santai dan mudah nak dibuat tapi very high impact untuk ubah results bisnes anda. 
  • ​Rasa susah nk pikir idea marketing? Ni ha ada 57 idea marketing khas untuk usahawan yang malas buat marketing. Tak perlu pikir jauh nak buat yang advanced tu.. Buat jer yang ni dulu!
Bernilai RM247!
BERAPA YANG ANDA SANGGUP BAYAR UNTUK DAPATKAN SEMUA KOMPONEN INI?
  • KOMPONEN 1: VIDEO 57 MARKETING SI PEMALAS - BERNILAI RM297
  • ​KOMPONEN 2: AUDIO BOOK - BERNILAI RM178
  • ​KOMPONEN 3: NEWSLETTER 57 MARKETING SI PEMALAS - BERNILAI RM178
  • KOMPONEN 4: BUKU 57 MARKETING SI PEMALAS - BERNILAI RM247
JUMLAH YANG ANDA PERLU LABURKAN = RM900
Ya, investment anda untuk kesemua 4 komponen ni adalah bernilai RM900.. itulah jumlah yang anda perlu bayar! 

Bayangkan dengan RM900 ini anda boleh ubah results bisnes anda sehingga 100%, 200% atau 500% dengan pantas! 

Tapi.. Tapi.. Tapi.. Tolong jangan bayar harga di atas tu!

Sempena bulan ramadhan yang mulia ini, kami nak berikan anda LIMITED TIME OFFER! 

Anda tak perlu labur RM900.. Dan bukan setakat tu jer, kami juga sediakan pilihan untuk anda.. Dan ianya mungkin akan 'SOLD OUT' jika anda tidak bertindak dari sekarang..

"Berapa harga semua ini? Saya nak bayar sekarang!"

Orait.. nampaknya anda dah tak sabar sangat. Baik, biar kami bagitau dengan jujur. Jumlah pelaburan anda serendah..
RM900
RM400
RM200
Hanya RM130 Sahaja
AMARAN! Harga ini hanya sah di page ini sahaja! Anda tak akan jumpa kat tempat lain! Offer ni juga tak dibuka lama. Ianya boleh ditutup pada bila-bila masa saja, tanpa peringatan awal! Masa tu, sebarang rayuan tak akan dilayan.
Pilih Pakej Upgrade Anda Sekarang..
VVIP
  •  Video 57 Marketing Si Pemalas
  •  Audio 57 Marketing Si Pemalas  
  •  Newsletter 57 Marketing Si Pemalas
  •  Buku 57 Marketing Si Pemalas
RM1500
RM130
GENERAL
  •  Newsletter 57 Marketing Si Pemalas
  •  Buku 57 Marketing Si Pemalas  
RM247
RM39.90 + POSTAGE
SifufBads Sdn Bhd © All Rights Reserved 2019
57 Marketing Untuk Usahawan Si Pemalas
No 1-1, Jalan Tasik Utama 6, Medan Niaga Tasik Damai, 57000 Sungai Besi, Kuala Lumpur.
Office: +603-9055 4938 | Email: admin@sifufbads.com