Perhatian: Founder2 bisnes yang stress dengan strategi marketing-nya yang dah tak berkesan, basi dan overpriced..

7 Sebab Kenapa Anda Patut Ketahui Formula Marketing “HIIM END GAME” Ini, atau Terus Setia Dengan Strategi Lama Yang Bakal Melenyapkan Bisnes Anda Pada Tahun 2020!

AMARAN!! Seminar ini adalah seminar advanced, ianya adalah seminar konsep & juga strategi2 untuk founder2 bisnes masuk ke tahun 2020!
Apa yang bakal didedahkan nanti…
  • The NEW LEVEL HIGH IMPACT MARKETING STRATEGY - Ianya disusun rapi, strategi marketing baru yang bakal buatkan pesaing2 anda nampak “outdated”, ketinggalan zaman dan semakin jauh untuk bersaing dengan anda...
  • THE FUNNEL SECRET STRATEGY - Bagaimana dengan hanya ubah funnel saja, anda mampu lead-the-market, jadi no. 1.. dan nampak macam dah berbisnes 5-10 tahun.. Di sini, anda bakal jumpa jawapannya..
  • PROVEN FORMULA & FAST RESULTS - Bagaimana buatkan marketing anda lebih jimat sehingga 2-3x ganda, sekaligus buatkan profit anda meningkat lebih 300-500%! 
"Opss! Sebelum Anda Pergi Lebih Jauh.. Cuba Check Dulu Adakah Anda Betul2 Layak Join 'HIIM END GAME' Ini?.."
SORRY TO SAY.. Saya terpaksa filter mereka yang betul2 layak sahaja, yang betul2 serius nak improve diri mereka.. 

Kerana.. Ini bukan seminar biasa-biasa, bukan seminar preview.. Ini seminar yang penuh dengan praktikal.. Penuh dengan real-casestudy & blueprint yang paling TERBARU, PROVEN & UNIQUE!

…Dan, ianya BUKAN UNTUK SEMUA ORANG! 
 Siapa yang tak layak hadir?
  • Bukan untuk agen dropship, agen produk. Serius, ianya tak sesuai untuk anda!
  • Anda start-up, zero, baru nak up.. Belum ada produk atau idea lagi. Jangan datang ye!
  • Anda yang dah give-up, stress dan tak tahu apa nak buat dengan competitors dan market sekarang ni.
 Siapa yang layak hadir?
  • Ianya sesuai untuk owner dan founder bisnes. Anda owner produk kecantikan? Pakaian? Kesihatan? Makanan? Ada kedai? Premis? Semua boleh.. Anda LAYAK!
  • Ianya juga sesuai untuk company2 besar, agensi mahupun gov. Jika kami juga pernah bantu company besar seperti KarangKraf, Uda Holding dan lain2 kenapa pula anda di kecualikan?
  • Ianya sangat sesuai jika anda tengah down, rasa perlukan semangat baru.. Nak dapatkan aura positif, circle yang luar biasa! Yes, this is the right place..
Jadi, adakah anda diantara golongan di atas ini? Jika ya, saya ucapkan nak tahniah! Anda boleh teruskan bacaan kerana saya dah tak sabar-sabar nak kongsikan sesuatu yang baru kepada anda..

Sebelum tu... Saya ada pesanan penting untuk anda;

“Siapa SifufBads, Yang Bakal Dedahkan Ilmu HIIM END GAME Yang Mampu Menyelamatkan Bisnes Anda Ini..?”
 Adakah anda perasan, SEKARANG INI;
.. Respons sekarang ni dah tak sama macam dulu! Isunya orang dah mula BOSAN lihat iklan.. Iklan dan iklan.. Sebab tu susah nak tarik pelanggan, memang susah!
  
.. Kos marketing tiba-tiba meningkat mendadak! Dulu, dengan RM5 mungkin dah boleh dapat 3-5 orang prospek.. Tapi sekarang, nak dapat sorang pun susah!

.. Kedai, butik mahupun premis yang dulu di katakan “hot area” kini dah jadi “cold area”.. Orang dah tak datang! Akhirnya, owner tak mampu nak bayar overhead dan kedai terpaksa tutup serta-merta!
 
.. Overhead semakin naik.. Sales pulak, bukannya naik ataupun statik, malah makin menjunam ada lah.. Of course anda dah mula terasa ‘bahangnya’ dek kerana profit yang semakin menipis!

.. Perkara ni kalau dibiarkan berlanjutan, maybe… bisnes anda juga ‘terpaksa’ melabuhkan tirainya.. Oh tidak! Memang tak sanggup!
 Jadi, adakah anda rasa anda perlukan; 
Exit-Plan..?
Solusi Pantas..?
Proven Method..?
Blueprint Marketing..?
Tipu, kalau anda tak perlukan kesemua ini bila mana “nyawa” bisnes anda dah dihujung2 tanduk.. Of course anda nak selamatkannya, tapi… Pasti anda tertanya-tanya..

Siapa kami yang LAYAK nak selamatkan bisnes anda? Layak ke kami ni?

Betul-betul PROVEN ke ?
Our Appearance & Achivement
Our Successful & Impactful Result
Sebelum Sifufbads ditubuhkan pada tahun 2013, saya (Sifu Jamal, founder Sifufbads) sendiri berpengalaman launching bermacam2 produk sejak 2008 lagi.. Dari e-book, agen, sehinggalah produk2 fizikal seperti jam azan, quran digital, buku, pakaian muslimah, produk kegunaan rumah, t-shirt, baju pelikat, barangan ibu & bayi, servis, & training.. Lebih 10 tahun, dalam dunia digital marketing..

Saya dah gunakan lebih dari 10 platform marketing, yang melibatkan fesbuk, blog, email, sms, seo, gugel edwed, instagrem, website, web ecommerce, termasuk juga agen marketing & konvensional marketing seperti booth, billboard, flyers dll.

Telah sharing ilmu kepada lebih 100,000 orang usahawan sejak 2009.. Dan kini, mempunyai lebih 3,000 orang alumni/student. Antara klien ataupun alumni kami terdiri dari semua kategori bisnes, dari makanan sampailah servis.. De’xandra (perfume), Dianz (beauty), NaelofarHijab (pakaian), Udaland Properties (property), Mat Duey Farm (lembu), sehinggalah kedai2/gerai makan seprti Kancil Raja Patin, Go’bang Maju Patin, Hogoh De Coco..Banyak lagi!

Sifufbads juga pernah dilantik sebagai coach untuk trainer2 MDEC, coach utk CEO DESA TV3, pernah dijemput sharing di NLKO TV9, di ASSALAMUALAIKUM TV Al Hijrah, dan juga pernah dijemput oleh INSKEN, PPZ, MITI, BAHTERA dan banyak lagi..

Juga merupakan penulis & penerbit buku2 dlm bidang pemasaran dan bisnes, seperti Sifufbads Copywriting, Neptun, dan ada lebih dari 10 buku lagi..

Tapi.. Terus terang saya cakap, bukan senang untuk Sifufbads berada di tahap sekarang ini..
“...Setelah Rugi Ratusan Ribu ringgit.. Bertapa Bertahun2 Buat Kajian.. Langgar Dinding.. Invest Marketing Sehingga 7 Angka.. Berguru Dengan Pakar2..

Akhirnya; Saya Temui FORMULA-nya!”
Formula-formula inilah yang telah buatkan company saya sekarang menjadi lebih strong, lebih awesome dan lebih outstanding! 
  • ​Brand company saya naik mendadak! Sehinggakan pihak TV, media massa, syarikat-syarikat besar seperti Karangkraf, Mdec jadi klien saya!
  • ​Sales & profit company, naik dengan tinggi.. Yang membolehkan kami bukan saja mampu bayar tax LHDN yang tinggi, tapi juga mampu bayar zakat yang lebih…
  • ​Kos expenses dapat dikurangkan, manakala profit dapat dipertingkatkan… 
Satu kenikmatan dalam berbisnes, yang tidak pernah saya capai selama bertahun-tahun jalankan bisnes!

.. Itulah, formula secret yang saya temui selama ini.. Dan, saya yakin anak-anak didik saya juga patut ketahuinya!
“..Kerana Itulah, Saya Tidak Simpan Formula Ini Sorang-Sorang.. Saya Dah Bantu Semua Anak-Anak Didik Saya & Hasilnya...”
Ada bisnes pakaian..
Ada bisnes kecantikan..
Ada bisnes kesihatan..
Ada bisnes servis..
Ada bisnes makanan..
Senang cerita, hampir kesemua jenis kategori bisnes telah saya sampaikan, secara langsung, mahupun tidak langsung! 

Saya nak share sikit hasil selepas mereka di dedahkan dengan FORMULA terbaru saya tadi;

Hijab by Hanami, mula2 dulu pun mcmtu jgk.. Bisnes hampir nak meninggal.. Tapi sebaik sahaja dia ketahui strategi Integrated Marketing, yg bukan sahaja melibatkan FB, IG, tp juga website, shopping cart, marketplace yg lain, bisnes dia grow lebih tinggi. Sehingga mencecah 5-10x ganda.. dan dia tak takut pun persaingan.

Wawa Zainal, pada awal2 dulu, dia rasa dgn follower millions2 tu, dia punya bisnes boleh berkembang laju. Tapi apa yg berlaku, statik je.. Tapi selepas dia ketahui formula Integrated Marketing ni, especially bila dia melancarkan produk, dia punya kenaikkan bukan sedikit. Kenaikan dia sehingga mencecah dari 200 ribu, mencecah 1juta sebulan. Dan brand dia menjadi lebih strong.

Shaick buat printing baju, awalnya selesa dgn apa yg dia dapat. Memang totally focus FB & IG sahaja sehingga sales dia semakin menurun menurun menurun. Tapi selepas dia didedahkan dgn strategi High Impact Integrated Marketing ini, sales dia grow sangat besar, dan pecah record sales dia setelah bertahun2 buat bisnes.

Natasha, founder 3budak gemok, mula2nya mati akal mcmana nak buat marketing utk 3budak gemok. Tapi selepas menjalankan strategi Integrated Marketing yg bukan sahaja melibatkan online, tapi juga offline, 3budak gemok menjadi sangat popular dan repeat customer menjadi sangat tinggi. (Kini dah ada lebih 10 cawangan selepas tak sampai setahun bisnes).

Kedai Emas Rozita, bermula 2-3 tahun lepas, dengan permulaan tak sampai 100 ribu. Selepas menggunakan strategi Integrated Marketing, dia betul2 buat, betul2 ikut, sales dia bulan lepas mencecah lebih 4 juta.
Ya.. Saya tahu anda juga nak berjaya seperti mereka..

Itulah nilai konsultansi, nilai pengalaman saya dalam bisnes online lebih 10 tahun…

Yang mana, saya sendiri dah habis jutaan RM dalam belajar, marketing, dalam run bisnes, try n error dgn buat bermacam2 bisnes… selama 10 tahun!

Dan, anda tak perlu bersusah payah seperti saya..

Saya tahu, apa yang saya bakal dedahkan kepada anda ini, tinggi NILAINYA..

Ianya, mampu merubah bisnes anda! INI ADALAH PRAKTIKAL yang saya sendiri amalkan, dan telah didedahkan kepada anak-anak murid saya! Dan...

Inilah, formula-formula PROVEN yang ingin saya kongsikan kepada semua usahawan, iaitu;

“HIIM END GAME”… 
Saya tak akan tunjukkan kepada anda teknik-teknik, tapi saya akan DEDAHKAN kepada anda, strategi-strategi rahsia marketing terbaru, sebagai persediaan menghadapi tahun 2020..

…Strategi-strategi THE REAL-MARKETING Dan, saya berani JAMIN ANDA AKAN TERKEJUT SELEPAS KETAHUINYA. Inilah yang kami kongsikan dengan circle dan anak murid SifufBads..
Jom kita tengok circle SifufBads yang memberi 1001 Inspirasi kepada para usahawan di luar sana.. 
Mentoring dalam program mencari CEO DESA TV3
Penampilan istimewa Neelofa & Erna Dexandra
Bersama Dr Ary Ginanjar dari Menara ESQ 165
Dato Hussamuddin Karangkraf berkongsi inspirasi kepada usahawan2
Moodrepublik memberi inspirasi dan berkongsi pengalaman
Kolaborasi bersama Fizo Omar
 Top Asia Corporate Ball, Malaysia Pioneer Digital Marketing Company Award 2018
Awarded Asia Pacific Top Emerging Entrepreneurs
Awarded Asia Pacific Top Excellent
Speaker Jelajah Usahawan Malaysia Pakar (JUMP)
100 Most Influential Young Entrepreneur
 Asia Pacific International Honesty Enterprise KERIS Award
Apakah Yang Bakal Di Dedahkan Semasa Seminar HIIM END GAME Nanti?
  • SECRET WEAPON, Persaingan sengit? Inilah kunci untuk atasi masalah anda, kami akan “bongkarkan” potensi secret2 weapon anda sendiri. Anda bakal didedahkan bagaimana bina USP + VP, supaya anda lebih outstanding dari competitor, dan tapau niche market bisnes anda.
  • AUDIENCE SECRET.. Rahsia “track” maklumat sulit audience, ada 4 jenis elemen.. Sebaik saja anda menguasai ilmu ini, secara automatic anda bakal ketahui bagaimana untuk meng-HIPNOSIS audience anda!
  • HIGH IMPACT INTEGRATED MARKETING.. Strategi guerilla 2020, bukan saja melibatkan fb, tapi juga Instagram, database, telegram, mahupun website. Audio dan voice marketing juga akan take over market! Ianya juga terbukti berkesan jika anda buat kempen menarik orang datang ke kedai, premis, booth, atau bazar.. Ohsem! 
  • KILLER SALES-FUNNEL, Corong ajaib.. Bagaimana buatkan duit anda tidak putus-putus.. Anda cipta sendiri sistem duit anda! Anda akan pelajari funnel2 terkini yang bakal bantu anda keluar dari sales statik. Ianya sesuai untuk semua jenis bisnes, walaupun anda hanya jual air kelapa.
AMAZING! Itulah antara rahsia-rahsia yang bakal menyelamatkan dan “mengangkat” bisnes anda, ke level baru, level yang lebih tinggi..

Anda pasti tertanya-tanya; kenapa saya sanggup dedahkan rahsia-rahsia ini?

Apa sebabnya? Sebabnya…
“…Kerana Saya Mahu Bantu Lebih Ramai Usahawan, Bukan Saja Ubah Strategi Marketing & Jimatkan Kos Marketing..

Tapi, Juga Generate Sales & Profit Berganda-Ganda Dengan LEBIH CEPAT!..”
Anda boleh katakan apa yang saya bagitau ini, adalah TAK LOGIK! Tak masuk akal!

Saya faham…

Kebanyakan mereka (alumni Sifufbads) yang menjadi anak murid saya, mulanya juga rasa apa yang saya sampaikan, tidak masuk akal..Tak logik..Tak sesuai..

TAPI..

Selepas, mereka ikut saja apa yang saya kongsikan, bisnes mereka berubah.. Bisnes mereka ‘terpaksa’ TRANSFORM!

Bisnes mereka lebih kedepan..
Bisnes mereka lebih famous & glamour..
Bisnes mereka kini menguasai pasaran, jadi No1..
Bisnes mereka menerima sambutan yang luar biasa..
Bisnes mereka mengatasi pesaing2 lain..
Bisnes mereka menjadi pilihan pelanggan..
Bisnes mereka kini lebih meyakinkan & lebih revenue..

…dan;

Kini, anda pula berpeluang untuk ‘merasai’ apa yang telah mereka rasai. Iaitu bisnes yang menjadi lebih baik, lebih tersusun, lebih ‘lega’ sebaik saja anda mengetahui rahsia-rahsia selama lebih 12 jam yang bakal saya dedahkan dalam H.I.I.M - PREMIER ini…
“Sifu! Saya Nak Tahu Sangat Rahsia-Rahsia Marketing Dalam HIIM ENG GAME Ni…

Bagaimana Saya Nak Kuasai Secepat Yang Boleh, Supaya Saya Boleh Apply Terus Kat Bisnes Saya?”
Saya tahu, anda dah tak sabar-sabar.. Bertenang..

Sabar..
Sabar..
Sabar..

Saya tahu, anda yakin bagaimana secret ini bakal membantu anda untuk lebih bernyawa, lebih win dalam bisnes anda..

Ikutkan, saya boleh saja berikan rahsia-rahsia ini secara PERCUMA kepada anda.

TAPI..

Bila percuma, anda tiada komitmen! Bila tiada komitmen, anda takkan bersungguh-sungguh untuk pelajari dan laksanakannya dalam bisnes anda!

Dan, saya juga boleh charge anda sehingga berpuluh ribu untuk pendedahan ini. Saya sendiri dah menghabiskan 7 angka, iaitu komitmen saya untuk dapatkan rahsia-rahsia ini.

Student-student vip dan juga klien-klien company saya, sanggup membayar komitmen berpuluh-puluh ribu semata-mata untuk dapatkan rahsia-rahsia ini.. (bro,this is real..not joking tau…)

Saya boleh charge anda RM50,000 untuk pendedahan ini, tapi saya hanya boleh sampaikan kepada 4-5 orang sahaja…

Jika saya letakkan charge FREE? RM50? Saya boleh buka kepada 2000-5000 orang dalam satu-satu masa! Dan ramai-ramai begini, saya takkan jawab soalan anda, takkan spesifikkan kepada bisnes anda.. Malah anda memang susah nak fokus! Sebab ada yang betul2 serius dan ada juga yang tak serius! Memang menyakitkan hati, boleh jejas aura positif anda..

Tapi..

Jika saya boleh berkongsi, atau dedahkan strategi-strategi rahsia marketing ini, kepada sejumlah usahawan, yang mana bakal buatkan bisnes anda; lebih ramai pelanggan, lebih tinggi sales & proft dan lebih agresif berbanding pesaing2 lain… adakah, ianya berbaloi?

Of course berbaloi-baloi!

Setelah berfikir panjang, dan sebab ingin bantu lebih ramai usahawan jadi lebih berjaya di tahun 2020 (makin hampir dan mencabar), saya telah buat KEPUTUSAN..

.. Saya akan adakan HIIM END GAME buat kali yang terakhir untuk tahun 2019, dan ianya khas untuk usahawan yang nak improve marketing. 

Oleh itu, saya sediakan dua pilihan pakej dan offer yang berbeza mengikut fasa, jika anda bertindak lebih pantas, lebih banyak penjimatan anda! Pilihan di tangan anda.. sila bertindak dan pilih pakej anda sekarang!
 Disclaimer 
  • ​Sebarang refund TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI selepas bayaran dibuat.
  •  Sebarang ketidakhadiran adalah diatas risiko peserta itu sendiri. Jika anda tidak hadir pada hari program,anda TIDAK DIBENARKAN untuk “carry forward” ke program yang seterusnya tetapi boleh digantikan dengan peserta yang baru dan akan dikenakan penalti.
  •  Sebarang PENUKARAN/PENGANTIAN nama peserta akan dikenakan penalti sebanyak RM50.
  •  Berhati-hati dengan “ulat tiket” dan pihak SifufBads tidak akan bertanggungjawab sekiranya anda membeli tiket program dari individu atau perseorangan yang tiada apa-apa kebenaran dari pihak SifufBads.
  • ​Jika ada sebarang pertukaran tempat pihak SifufBads akan memaklumkan melalui EMEL & SMS dengan segera. Pihak SifufBads juga tidak akan bertanggungjawab keatas sebarang kos tempahan hotel atau penerbangan yang telah dibuat, sekiranya berlaku perubahan.
  • ​Sebarang pertukaran tarikh, masa dan lokasi tertakluk kepada pihak pengurusan SifufBads. Segala kos yang ditanggung adalah atas tanggungjawab peserta.
  • Sila bawa dan tunjukkan tiket anda semasa pendaftaran masuk awal pagi seminar. Ini dapat memudahkan team SifufBads lakukan semakan nama anda untuk daftar masuk ke dewan.
PAKEJ VIP
Ini Pakej VIP, yang mana anda bakal dapat;
Bernilai RM1997
  • ​Workbook HIIM End Game 2019
  • ​​'Full Access' on Day 1 & 2
  • ​​Q&A Session on Day 2
  • Special Dinner Session with Sifu Jamal on Day 2
  • ​Priority Entry Hall First​​​ & Front Seat
SPECIAL PRICE
RM1997
RM800 SAHAJA!
PAKEJ GENERAL
Ini Pakej General, yang mana anda bakal dapat;
Bernilai RM500
  • ​​Workbook HIIM End Game 2019
  • ​​​'1 Day Access ONLY' on Day 1
SPECIAL PRICE
RM500
RM150: 1 PAX
RM280: 2 PAX
RM390: 3 PAX
RM480: 4 PAX
RM500: 5 PAX
Untuk Sebarang Pertanyaan & Soalan Berkenaan Seminar "HIIM END GAME"
HOTLINE
03 9055 4938
Hakcipta Terpelihara Sifufbads Sdn Bhd - Seminar HIIM END GAME 2019
61-1 (Level 1), Metro Centre, Jalan 8/146, Bandar Tasik Selatan,  57000 Kuala Lumpur
sales@sifufbads.com   pr@sifufbads.com   admin@sifufbads.com