Perhatian: Founder2 Yang Tengah Rasa CUAK, TAKUT2 & TAK CONFIDENT, tahun 2020 ni...

AMARAN! Anda Perlu Ketahui 7 Rahsia Foundr Chapter 4.0 Ini, atau Bisnes Anda Bakal Terkubur & Terus Meninggal..

Program ini BUKAN UTK SEMUA ORANG! Secret2 ini HANYA untuk;
  • Founder, (bukan stokis/agen/reseller)
  • Sales kena lebih RM30k sebulan
  • Ada sekurang2nya 3 orang team!!!
  • Bisnes lebih 1 tahun
  • Anda memang yakin, dan sanggup belajar utk besarkan lagi profit, minimakan kos, dan kembangkan lagi bisnes!
Apa yang bakal didedahkan nanti…
  • ​PROVEN FORMULA; sales system di era digital marketing 4.0, yang buatkan sales anda bukan setakat meningkat 100%, tapi mampu capai hingga 300-500%! Sekaligus tingkatkan ROI anda!
  • SALES & MARKETING 2020; Strategi marketing paling latest yang disusun rapi, yang bakal buatkan anda tak 'goyang' & tak ‘sakit kepala’ dengan pesaing lagi...
  • REAL BUSINESS SYSTEM; Mengapa banyak founder bertahan 1-2 tahun saja, kemudian ‘tumbang’? Nak naik senang jer, tapi nak sustain bukan mudah! Di sini, anda bakal ketahui jawapannya…
Tapi jangan risau! Anda boleh WALK IN pada hari pendaftaran masuk kelas. Hanya pakej NORMAL je dibuka, dengan harga RM197. Harga dah naik? Ye betul, offer ini khas untuk anda yang lambat daftar..
“MENGAPA ANDA SEBAGAI FOUNDER PATUT KETAHUINYA SEGERA, BUKANNYA NANTI...?" 
Adakah anda memang sedar, SEKARANG INI;
… Bisnes sekarang, tak macam dulu! Persaingan maha DAHSYAT & KEJAM! Sehinggakan nak tarik pelanggan, amat susah! 

... Strategi marketing yang dulu berkesan, sekarang buat dah tak berkesan lagi! Dulu respons masuk laju jer, sekarang nak dapat satu lead pun semput!

Sales pula, kalau sebelum ni statik jer, kini semakin MENURUN, walaupun dah bermacam-macam strategi jualan telah dibuat..

… Sehingga sakit untuk bayar kos OVERHEAD, dari sewa, hinggalah gaji staff (tu belum campur pening kepala dengan ‘karenah’2 staff yang buat anda geram!)

Staff anda pula, macam tak reti jer..Macam takde apa2 jer! Suruh buat lebih, takmau… Padahal, anda struggle untuk ‘bela’ mereka..

… Kalau berlanjutan, anda memang terpaksa, ‘downsize’ company, dan mungkin juga tutup terus company anda? Maybe…
Anda rasa;
STRUGGLE..
PRESSURE..
GIVE UP…
Tipu, kalau anda tak rasa begitu! Siapa yang tak pressure…Siapa yang tak struggle bila jadi macam ni.. 

Dan level pressure ini, boleh meningkat 10x ganda, lagi-lagi bila LHDN pula datang “mengganggu”.. OH TIDAK!!
“ BAGAIMANA NAK MENGELAKKANNYA, SEDANGKAN…."
Anda sendiri pun, tak betul-betul ambil tahu strategi sales & marketing anda, termasuk cara management business anda!

JIKA anda mengalaminya, anda tidak keseorangan!

Saya pernah melaluinya pada zaman-zaman yang lepas! 2010, 2011, awal 2012, tahun yang paling ‘malang’ untuk saya..

Saya ditipu!

Sales saya jatuh teruk!

Bisnes saya melingkup, dan saya terpaksa ‘LETGO’ ofis saya di Shah Alam.. Sehinggakan, saya terpaksa menumpang ofis kawan saya selama sebulan, di Bandar Tasik Permaisuri, KL..

(Pada masa itu, saya membuka syarikat training, dan syarikat produk digital…)

Kemudian, 2012 saya bangkit! Dengan bisnes produk Islamik, seperti Quran Digital, Jam Azan, dan barangan lain..

Bagaimana saya bangkit?

…Saya berjaya bangkit, kerana saya menjumpai STRATEGI “FOUNDER” for MARKETING & SALES. Proven strategy….

Dari try & error...
Dari ilmu berharga ribuan RM dari mat saleh…
Dari eksperimen yang saya jalankan pada beberapa produk saya!

Strategi ini telah memberikan company saya sales yang besar, TANPA saya bekerja keras (… nampak seperti overhype, tapi inilah kenyataannya)

2012, 2013, 2014, 2015 adalah zaman company saya benar-benar buat untung! Bukan untung yang sedikit, untung yang besar, yang saya sendiri tak pernah jangkakan…
Pada masa itu..

Saya ada beberapa syarikat sdn bhd.. Saya ada syarikat dalam bidang design grafik, produk fitness, produk barangan baby, pakaian muslimah wanita, produk gajet islamik, produk digital, training…termasuk juga 2 lot restoran yang baru nak dimulakan..

Awalnya, hampir semuanya BUAT UNTUNG! BUAT PROFIT! Saya miliki income dari pelbagai sumber… Saya happy!
“..TAPI, Happy Itu Tidak Berpanjangan, Kerana Saya Dilanda MUSIBAH BESAR Selepas Itu!”
Mana taknya,

…syarikat produk fitness saya yang awalnya menguntungkan, akhirnya “hilang” duit dalam akaunnya…

..Syarikat grafik & web service yang saya telah keluarkan modal, dan lantik manager, terpaksa ditutup, walaupun untung!

..syarikat produk gajet islamik, barangan baby, saya hentikan juga, walaupun ianya dah berikan saya pulangan sudah bertahun-tahun!

…Syarikat pakaian muslimah saya, saya pecat ‘partner’ saya kerana saya dah habis lebih RM200k, tapi rugi…

…Satu produk digital saya dalam bidang kerjaya, saya terpaksa jual hakmiliknya, padahal ini produk terawal dari 2009 yang berikan passive income pada saya..
Saya sedih..
Saya kecewa..
Saya hampir-hampir give up!
Syarikat dah habis beratus ribu, dah profit, TAPI..
KENAPA FAIL? TUTUP? TERPAKSA STOP?
Akhirnya…

Saya temui jawapannya!

Bisnes-bisnes saya yang fail ini DISEBABKAN;

…Kegagalan saya merancang marketing plan, dan juga sales plan! Betullah kata orang; “Gagal merancang, merancang untuk gagal!”

Tiada research yang mendalam! Ini salah satu yang sebabkan stok ‘jubah muslimah’ saya gagal dijual, walaupun design sebelumnya mampu terjual dengan baik!

…Struktur organisasi saya yang tak tersusun, atau boleh dianggap ‘tak wujud langsung’ menyebabkan pergerakan kerja staff, berterabur dan kucar kacir!

Manage kewangan? Totally failed… Tiada budgeting, tak jaga ‘cashflow’, tak jaga income masuk, income keluar…

…Agen-agen tak dijaga, tak di”training”, tak ‘dibelai’ dengan sebaiknya. Ini buatkan mereka lari!

 …Competitor, menikam saya dari belakang.. Dan malangnya, saya lambat menyedarinya!

…dan yang punca utama; saya tidak miliki LEADERSHIP CRITERIA, atau ciri-ciri pemimpin yang sejati. Saya memang akuinya..

Kerana itulah, saya cepat-cepat perbaikinya! Saya perbaiki untuk company saya yang masih lagi berjalan! Tutup yang memeningkan, fokus yang utama saja!
“...Dari Pengalaman Itulah, Saya Buat Kajian,Cari Ilmu,Cari Pakar, Jumpa Sahabat2 Yang Jauh Lebih Berjaya..

Dan, Akhirnya; Saya Temui FORMULAnya!"
Formula-formula ini, saya jalankan kepada company saya yang utama. Dan ianya, alhamdulillah…

Mencapai pencapaian yang AMAT LUAR BIASA…

- Brand company saya naik mendadak! Sehinggakan pihak TV, media massa, syarikat-syarikat besar seperti Karangkraf, Mdec jadi klien saya!

- Team company saya berkembang, dari 8 orang, kini menjadi hampir 40 orang. Dan, mereka amat setia!
  
- Sales & profit company, naik dengan tinggi.. Yang membolehkan kami bukan saja mampu bayar tax LHDN & GST yang tinggi, tapi juga mampu bayar zakat yang lebih…

- Bisnes saya lebih bersistem, lebih teratur, dan secara tak langsung lebih “tenang”..

- Kos expenses dapat dikurangkan, manakala profit dapat dipertingkatkan… 

- Yang best lagi, dari profit-profit tersebut, saya dapat membina aset bernilai jutaan RM, secara individu dan juga company.. 

Saya lebih tenang..
Saya lebih happy..
Saya boleh tidur malam dengan lena..
Saya boleh lebih yakin dengan bisnes saya…

Saya rasa bangga, sebab saya juga miliki aset untuk diri dan company..

Satu kenikmatan dalam berbisnes, yang tidak pernah saya capai selama bertahun-tahun jalankan bisnes!

..Itulah, dari formula secret yang saya temui ini.. Dan, saya yakin anak-anak didik saya juga perlu ketahuinya!
“…Kerana Itulah, Saya Sampaikan Ilmu Ini Kepada Anak Didik VIP Saya Seperti..

Founder Dianz, Mamadil, Dexandra, Caryazara, Ephyra, Dan Ramai Lagi..”
"Saya decided resign kerja sebagai seorang guru untuk jalankan bisnes full time. Alhamdulillah selepas 'kenal' SifufBads pada tahun 2017, bisnes saya makin naik di online sehingga achieve millions setahun.. Team saya bertambah dan management menjadi lebih sistematik”

Syafiq
HIJABISTAHUB
"Alhamdulillah walaupun saya baru bermula, saya dah tahu strategi & teknik yang betul untuk manage team, stokis & agent saya.. Setiap kali launching produk baru, mereka memang akan betul-betul all out. Dari sales 6angka, mencecah 7angka sebulan"

Wawa Zainal
WAWA COSMETICS
"Disebabkan saya betul-betul passion dan yakin dengan bisnes, saya 'move on' dari dunia engineering.. Tak sangka lepas beberapa bulan 'mengadap' mentor saya didalam 1 kelas, sales saya naik mendadak sehingga 6-7 angka sebulan"

Farhan
PRO APPAREL
“Selalunya kalau nak buat launching product baru , mmg kami terus ‘ONz’ jer. Takda step by step. Tapi lepas da tahu strategi dan steps yg betul.. Letak nama Sale unik sikit!! Resultnya, launching tu berjaya sampai WhatsApp pun masuk berduyun-duyun…”

Fahmi Daud 
TELEKUNG KALISTA
“Disebabkan susah nak jumpa susu kambing masa tu, bisnes saya naik mencanak2.. Strategi saya mmg lain dari yg lain.. dan xlama lepas tu, saya muncul di TV, billboard, radio dan semua online platform.. Wildan Susu Kambing mula menguasai pasaran dgn strategi2 integrated marketing yg saya buat..”

Muhammad Fadhli
WILDAN
“Lepas buat integrated marketing, FB Ads, Billboard, Balut bas, Suratkhabar semua, saya ‘belasah’ buat marketing.. Alhamdulillah, sales saya naik berkali-kali ganda

Nurul Diana 
DIANZ
Mereka dari pelbagai kategori bisnes..

Ada pakaian,
Ada kecantikan,
Ada kesihatan,
Ada perfume,
Ada makanan,
Ada servis,

Senang cerita, founder dari semua jenis kategori bisnes telah saya sampaikannya, secara langsung, mahupun tidak langsung! 

Saya nak share skit…

Erni Bougas, asalnya seorang model muslimah kini dah ada product kecantikkan sndri yg makin terkenal di Msia ni.. Dulunya sales bulanan 'stagnant' jer.. Tapi, slps di guide dan belajar strategi2 launching Disember lepas.. Dari sale yg statik 300K sebulan tu, seminggu launching dh dpt 300k. Phewww... kalau sebulan? Anda kira lah sendiri!!

...dan Siapa sangka , Suhaila   TheJunni, seorang Founder muda yang berumur 23 tahun ni berjaya ‘kaut’ income 6 figure dgn hanya menjual di ig. Wow!! Suhaila mnggunakan mcm2 teknik dlm bisnesnya. Salah satu adalah mgunakan strategy launching. Yg mana dari 5 angka sebulan kemudian naik lagi dan lagi... Sifu sentapkan, terus result berubah! Kita ni kalau tak di 'sentapkan' mmg tak jalan..Betul ?

... Salah satu strategi real-founder ini juga telah digunakan oleh Mahyuddin dari BAA Group, yang membuatkan dia berjaya close sales RM835k hanya dari 3 orang klien saja. (Founder bisnes kayu) …

Hijabs By Hanami, tak sangka bisnesnya mencanak2 sales masuk.. Ramadhan & Syawal baru ni, dan pecahkan rekod sales terbesarnya sepanjang zaman… Foundernya, Pn Zaleha hanya ikut apa yang ‘disuruh’!

Siapa sangka, gerai jual air kelapa tepi jalan, boleh menjadi satu brand yang kuat.. Dan, kini dah ada 4 cawangan.. 

Bukannya sales biasa-biasa, tapi sales mencapai 7 figure setahun.. Itulah yang dibuat oleh Puan Ain, founder Hogoh De Coco, Pahang…

Pn Faridah, dari Papajoe.. Tauke ayam gunting, selepas apply Teknik ________ Mastery.. Bisnes ayam guntingnyer terpaksa meroket sebanyak 11x ganda!

Banyak lagi founder-founder yang telah saya sampaikan ‘formula-formula’ secret ini. Dan kesemua founder-founder ini, adalah student/klien premium company saya…

Dan, untuk ‘formula’ ini, mereka tidak membayar saya RM seratus dua, tapi komitmennya, bernilai 5 angka…

Ya.. 

Itulah nilai konsultansi, nilai pengalaman saya dalam bisnes online lebih 10 tahun… 
 
Yang mana, saya sendiri dah habis jutaan RM dalam belajar, marketing, dalam run bisnes, try n error dgn buat bermacam2 bisnes… selama 10 tahun!

Dan, anda tak perlu bersusah payah seperti saya..
Saya tahu, apa yang saya bakal dedahkan kepada anda ini, tinggi NILAINYA..

Ianya, mampu merubah bukan saja bisnes anda, tapi ‘personal’ anda juga! Ini bukan TEORI, INI PRAKTIKAL yang saya sendiri amalkan, dan didedahkan kepada anak-anak murid saya!

3 SECRET Yang Bakal Saya Dedahkan Dalam The-Foundr-Chapter 4.0;
  •  SECRET #1 - Founder Secrets
  • Strategi yang bukan saja proven, up-to-date, tapi juga lain dari yang lain! …ini, bakal buatkan bisnes anda bukan saja makin naik salesnya, tapi juga buatkan kos anda jadi lebih rendah!
  • SECRET #2 - Founder Cloning
  • Bagaimana semua pemilik bisnes boleh menjadi seperti “Millionaire Founder” atau “The Real Founder”… Walaupun syarikat anda masih lagi enterprise, dan sales company anda baru RM30k sebulan!
  • SECRET #3 - Automated Founder..
  • Bagaimana formula ini bukan saja untuk bisnes pakaian, kecantikan, makanan, tapi untuk semua jenis kategori bisnes, walaupun anda adalah peniaga air kelapa tepi jalan!
Inilah, formula-formula PROVEN yang ingin saya kongsikan kepada founder-founder bisnes, iaitu;
 “THE FOUNDR CHAPTER 4.0” CLASS…
AMARAN! 
Kelas ini bukan untuk agen2, stokis2.. tapi untuk founder, tak kira anda founder F&B, pakaian, skin care, servis.. walaupun anda jual batu nisan kepada bakal jenazah..

..dan, ianya BUKAN UNTUK SEMUA ORANG! Ianya untuk founder-founder bisnes sahaja! Bukan untuk agen-agen mahupun yang jual produk orang lain!

Saya takkan tunjukkan kepada anda teknik-teknik, tapi saya akan DEDAHKAN kepada anda, strategi-strategi rahsia..

…Strategi-strategi THE REAL FOUNDER! Dan, saya berani JAMIN ANDA AKAN TERKEJUT SELEPAS KETAHUINYA…
Apakah yang bakal didedahkan semasa The Foundr Chapter Class nanti;
  • MILLIONAIRE MINDSET, 7 secret mindset millionaire founder, yang ramai tak ketahuinya. Ini bakal mempercepatkan proses perubahan bisnes anda, serius…
  • TRIPLE SALES STRATEGY, strategi sales yang tak ramai founder gunakan.. Ia bakal berikan high impact dan WAJIB digunakan untuk tahun ini! Inilah taktik big brand untuk kekal bertahun-tahun!
  • BRANDING BOOSTER, Bakal mempercepatkan brand anda diterima orang, walaupun brand anda berada di level “suam-suam kuku” pada hari ni..
  • MASTERY AGENT REQRUITING, Rahsia-rahsia rekrut agen berkualiti cara pantas, yang tak ramai founder ketahuinya. Bukan itu saja, anda juga bakal ketahui 5 cara bagaimana untuk buatkan mereka ‘kekal’ dan ‘setia sepanjang hayat’ dengan anda.
  • MLM - MARKETING LEVEL MASTERY! Inilah ‘secret’ yang ingin diketahui oleh ramai founder. Ketahuinya, dan anda akan rasai ‘nikmat sales’ yang tak pernah anda gambarkan sebelum ini..
  • LEADERSHIP FUNDAMENTAL, yang bakal buatkan anda bukannya menjadi bos yang dibenci, tapi sebagai ‘pemimpin’ syarikat yang disegani.. Ini sangat menentukan kejayaan syarikat anda!
  • FINANCIAL MANAGEMENT! Juga didedahkan; pengurusan kewangan founder dan juga syarikat, cara uruskan tax, bajet, overhead dan lain2. Ramai founder GAGAL bab ni! Bahaya kalau tak 'dirawat'..
  • MONEY-COMPOUNDING! Teknik rahsia.. Bukan saja company anda sentiasa berduit, tapi juga.. anda sendiri, sebagai founder yang berduit! Tak guna jadi founder tapi takde saving, takde aset!
  • ONE MILLION ASSET, Bagaimana founder mampu miliki aset/saving RM1 million, dalam masa 3 tahun, walaupun anda memiliki keuntungan company RM10k sebulan!
  • BUSINESS EXPANDING, Ketahui bagaimana untuk kembangkan bisnes anda dengan 5 kaedah proven! Antaranya gunakan loan, geran, ______, ______ dan ______.
WOW! Itulah antara rahsia-rahsia yang bakal menyelamatkan dan “mengangkat” bisnes anda, ke level yang lebih tinggi..

Anda pasti tertanya-tanya; kenapa saya sanggup dedahkan rahsia-rahsia ini?

Apa sebabnya? Sebabnya…
“…Kerana Saya Mahu Bantu Lebih Ramai Founder2 Bisnes, Bukan Saja Lebih Berjaya Dari Segi Bisnes (Sales & Profit).

Tapi, Juga Berjaya Miliki Saving/Aset Bernilai Jutaan RM Dengan LEBIH CEPAT!”
Anda boleh katakan apa yang saya bagitau ini, adalah TAK LOGIK! Tak masuk akal!

Saya faham…

Kebanyakan founder-founder yang menjadi anak murid saya, mulanya juga rasa apa yang saya sampaikan, tidak masuk akal..Tak logik..Tak sesuai..

TAPI..

Selepas, mereka ikut saja apa yang saya kongsikan, bisnes mereka berubah.. Kehidupan personal mereka juga merubah!

Mereka lebih bersedia..
Mereka kini lebih ‘berduit’…
Mereka lebih yakin dalam bisnes..
Mereka lebih tenang dalam berbisnes..
Mereka tak takut lagi seperti sebelum-sebelum ni..

…dan;

Kini, anda pula berpeluang untuk ‘merasai’ apa yang telah mereka rasai. Iaitu bisnes yang menjadi lebih baik, lebih tersusun, lebih ‘lega’ sebaik saja anda mengetahui rahsia-rahsia selama 8 jam yang bakal saya dedahkan dalam The Foundr Chapter Class ini…
“Sifu! Saya Nak Tahu Sangat Rahsia-Rahsia Dalam The Foundr Chapter Class Ni…

Bagaimana Saya Nak Milikinya Secepat Yang Boleh, Supaya Saya Boleh Buat Terus Kat Company Saya?”
Saya tahu, anda dah tak sabar-sabar..

Sabar..
Sabar..
Sabar..

Saya tahu, anda yakin bagaimana secret ini bakal membantu anda untuk lebih bernyawa, lebih win dalam bisnes anda..

Ikutkan, saya boleh saja berikan rahsia-rahsia ini secara PERCUMA kepada anda.

TAPI..

Bila percuma, anda tiada komitmen! Bila tiada komitmen, anda takkan bersungguh-sungguh untuk pelajari dan laksanakannya dalam bisnes anda!

Dan, saya juga boleh charge anda sehingga berpuluh ribu untuk pendedahan ini. Saya sendiri dah menghabiskan 7 angka, iaitu komitmen saya untuk dapatkan rahsia-rahsia ini.

Student-student vip dan juga klien-klien company saya, sanggup membayar komitmen berpuluh-puluh ribu semata-mata untuk dapatkan rahsia-rahsia ini.. (bro, i’m not joking tau…)

Saya boleh charge anda RM50,000 untuk pendedahan ini, tapi saya hanya boleh sampaikan kepada 4-5 orang sahaja…
Jika saya letakkan charge RM50, saya boleh buka kepada 1000-3000 orang dalam satu-satu masa! Dan ramai-ramai begini, saya takkan jawab soalan anda, takkan spesifikkan kepada bisnes anda.. 

Tapi..

Jika saya boleh berkongsi, atau dedahkan strategi-strategi rahsia founder ini, kepada sejumlah founder, dalam kelas yang lebih kecil, yang mana ianya lebih interaktif, lebih spesifik, anda boleh tanya soalan; …adakah, ianya berbaloi?

Buat pertama kalinya, saya dedahkan…

Begini,

Setelah berfikir panjang, dan sebab ingin bantu lebih ramai founder-founder lebih berjaya pada tahun yang makin mencabar ini, saya telah buat KEPUTUSAN untuk adakan kelas Foundr Chapter 4.0, pada tarikh berikut..
Venue :
Residensi UTM KL
Date :
13 & 14 February 2020
Time : 
8.00 am - 10.00 pm*
tertakluk pada perubahan masa
Jom Kita Tengok Testimoni dari peserta Kelas TheFoundr Chapter Yang Lepas..
Disclaimer
[AMARAN] - SILA PASTIKAN NAMA (MENGIKUT IC), NO. HP & EMEL ANDA DITULIS DENGAN BETUL! JIKA TAK, KEMUNGKINAN BESAR ANDA TAK AKAN DAPAT INFO TERBARU DARI SIFUFBADS. REFUND TAK DIBENARKAN SAMA SEKALI SELEPAS BAYARAN DIBUAT

JAMINAN - Jika anda dah hadir dalam program ini, dan anda rasa tak sesuai dengan bisnes anda, atau anda rasa tak puas hati, anda boleh TUNTUT WANG KEMBALI pada hari kelas diadakan juga.. (No hurt feeling, ok?) 
  • Sebarang refund TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI selepas bayaran dibuat.
  •  Sebarang ketidakhadiran adalah diatas risiko peserta itu sendiri. Jika anda tidak hadir pada hari program,anda TIDAK DIBENARKAN untuk “carry forward” ke program yang seterusnya tetapi boleh digantikan dengan peserta yang baru dan akan dikenakan penalti.
  •  Sebarang PENUKARAN/PENGANTIAN nama peserta akan dikenakan penalti sebanyak RM50.
  •  Berhati-hati dengan “ulat tiket” dan pihak SifufBads tidak akan bertanggungjawab sekiranya anda membeli tiket program dari individu atau perseorangan yang tiada apa-apa kebenaran dari pihak SifufBads.
  • ​Peserta dinasihatkan untuk menghubungi Sifufbads sebelum membuat apa-apa bayaran tempahan perjalanan dan hotel untuk pengesahan masa, tarikh dan lokasi program. Sifufbads tidak akan bertanggungjawab untuk apa-apa kehilangan atau kerosakan, kos atau caj tambahan yang mungkin timbul daripada kegagalan untuk mengesahkan dengan kami sebelum membuat pengaturan sedemikian.
    BERTINDAK SEKARANG!
    Berita baik! Sempena 7 tahun anniversary SifufBads, kami plan nak bagi 70% SPECIAL DISKAUN DAN BUKU EXCLUSIVE '#2COMMATRIBE MINDSET' PERCUMA kepada yang terawal register seat Foundr Chapter 4.0 ataupun selagi kuota masih ada.

    BERITA BURUKNYA.. Stok buku ini sangat LIMITED! Mungkin boleh habis dlm masa 1 jam, mungkin 30 minit.. Mungkin juga 15 minit sahaja.. Lepas habis je kuota, offer ni serius akan ditutup! Ya! Akan ditutup.. Lepas tu, segala rayuan tidak akan dilayan!

    Bukan tu je, tiket juga dijangka boleh sold out dgn cepat! So, anda dinasihatkan register sekarang sebelum pendaftaran ditutup! SifufBads jamin kalau anda bertindak pantas, anda takkan terlepas offer special ni.. BERTINDAK SEKARANG!
    Anda dah decide tarikh kelas anda? Goodjob.. Kini, saya beri 2 Option PAKEJ, anda boleh pilih sama ada;
    Pakej VIP
    Bernilai RM9K
    Ini pakej exclusive, yang mana anda bakal dapat;
    •  Seat Paling Depan dalam kelas, dikelilingi dengan vip-vip lain
    • Full Day Session - Day 1 (8am - 10pm) & Day 2 (8am - 5pm)
    •  Workbook TheFoundr 2020 4.0
    •  Sesi Networking Day 2
    •  Priority bertanya soalan 
    •  EXTRA 1 DAY - Class Coaching, 8am - 5pm pada Day 2
    •  SifufBads Merchandise (Pen, Cap)
    • BONUS 1:  Special Lunch with Sifu Jamal - Day 2
    • BONUS 2: Sesi Sharing Millionaire Founder, Student THE CEO Sifufbads! - Day 2
      SPECIAL PRICE
      RM9000
      RM797
      Pakej NORMAL
      Bernilai RM1K
      Ini pakej regular, yang mana anda bakal dapat;
      •  Seat dibelakang peserta Pakej VIP
      •  1 Day Session Only - Day 1 (8am - 10pm)
      •  ​Workbook TheFoundr Chapter 4.0
      •  SifufBads Merchandise (Pen)
      ANNIVERSARY DISCOUNT
      RM1000
      RM300
      RM90
      HOTLINE
      03 9055 4938
      Jika anda ada sebarang pertanyaan & soalan untuk The Foundr 4.0,
      sila hubungi no. berikut:
      018 287 9173 - Hayati
      017 716 7068 - Firdaus
      017 716 7078 - Zahil
      Hakcipta Terpelihara Sifufbads Sdn Bhd - The Foundr Chapter 4.0
      61-1 (Level 1), Metro Centre, Jalan 8/146, Bandar Tasik Selatan, 57000 Kuala Lumpur
      sales@sifufbads.com   pr@sifufbads.com   admin@sifufbads.com