Perhatian: Startup, Newbie, Founder / Owner Bisnes, Syarikat Korporat.. 
New Game 2020! Pembongkaran & Pendedahan Real '2Comma Secret' Casestudy Yg Telah Membantu Alumni SifufBads Capai 7 Figure Dalam Masa Yg Lebih Pendek, Dgn Kos Yg Plg Minima Dan Berita Baiknya Anda Akan Ketahui Rahsia-Rahsianya.
AMARAN! Seminar Ini Bukan Untuk Anda Yg Dah Capai 7 Figure Sebulan.. Yg Sales Sentiasa Naik, Tak Turun2.. Yg Memang Tak Kisah Spend Besar Untuk Marketing Setiap Bulan..
Apa yang bakal didedahkan nanti…
  • ​2COMMA SECRET FORMULA  - Formula yang tested dan proven yang dah diguna pakai oleh alumni SifufBads yg membuatkan bisnes mereka berubah mencapai 2comma dlm masa yg singkat.
  • BUSINESS PLAN 2020 - Pendedahan secret behind the scene yang bakal mengubah bisnes anda, walaupun anda baru berbisnes, walaupun anda berniaga tepi jalan sekalipun.
  • REAL BUSINESS STRATEGY  Strategi dan idea2 yang buatkan bisnes anda 'meloncat' lebih tinggi dengan menggunakan jalan 'short cut' walaupun dalam competition sengit dan buying power rendah.
Maaf, Pendaftaran Dah Tutup!
Will be announce soooon..
"Opss! Sebelum Anda Pergi Lebih Jauh.. Cuba Check Dulu Adakah Anda Betul2 Layak Join '2COMMA SECRET 2020' Ini?.."
SORRY TO SAY.. Saya terpaksa filter mereka yang betul2 layak sahaja, yang betul2 serius nak improve diri mereka.. 

…Dan, ianya BUKAN UNTUK SEMUA ORANG! 
  • Bisnes anda dah capai 2comma / 7 figure sebulan.
  • Anda yang sales tak henti2 naik, tak pernah turun.. Sampai lebih RM500k sebulan.
  • ​Anda popular, banyak followers, banyak agen dan yakin ianya BERTAHAN selama2nya.
  • ​Anda memang pakar, expert, ada PhD, ada experience, yg tak perlukan ilmu dari orang lain lagi dlm dunia digital marketing.
  • Anda memang jenis taksud dengan seorang guru, tak boleh belajar dari guru2 lain.
  • ​Anda memang jenis lemah & lemau motivasi, rasa mustahil, rasa tak boleh, rasa tak yakin boleh berjaya.
  • ​Anda manusia paling kedekut invest untuk ilmu.
  • Bisnes tengah naik, dan yakin boleh naik lagi.
  • Anda nak keluar dari masalah sales statik, bisnes semakin menurun atau bisnes susah nak berkembang.
  • Anda nak belajar, sanggup belajar grow bisnes walaupun followers tak banyak, agent tak ramai.
  • ​Anda yang memang jenis merendah diri, sanggup belajar dari byk guru dan rasa ilmu tu luas, setiap guru ada kelebihan tersendiri.
  • ​Anda yang nak tahu formula2 terbaru yg tested & proven, yg mampu grow-kan lagi bisnes anda.
  • ​Anda yg rasa down, rasa stress, hampir nak give up dalam bisnes.
Jadi, adakah anda diantara golongan di atas ini? Jika ya, saya ucapkan nak tahniah! Anda boleh teruskan bacaan kerana saya dah tak sabar-sabar nak kongsikan sesuatu yang baru kepada anda..
“Siapa Tak Kenal SifufBads? Ada Pesanan Penting Untuk Anda..”
 Adakah anda perasan, SEKARANG INI;
.. Respons sekarang ni dah tak sama macam dulu! Isunya orang dah mula BOSAN lihat iklan.. Iklan dan iklan.. Sebab tu susah nak tarik pelanggan, memang susah!
  
.. Kos marketing tiba-tiba meningkat mendadak! Dulu, dengan RM5 mungkin dah boleh dapat 3-5 orang prospek.. Tapi sekarang, nak dapat sorang pun susah!

.. Kedai, butik mahupun premis yang dulu di katakan “hot area” kini dah jadi “cold area”.. Orang dah tak datang! Akhirnya, owner tak mampu nak bayar overhead dan kedai terpaksa tutup serta-merta!
 
.. Overhead semakin naik.. Sales pulak, bukannya naik ataupun statik, malah makin menjunam ada lah.. Of course anda dah mula terasa ‘bahangnya’ dek kerana profit yang semakin menipis!

.. Perkara ni kalau dibiarkan berlanjutan, maybe… bisnes anda juga ‘terpaksa’ melabuhkan tirainya.. Oh tidak! Memang tak sanggup!
 Jadi, adakah anda rasa anda perlukan; 
Exit-Plan..?
Solusi Pantas..?
Proven Method..?
Blueprint Marketing..?
Tipu, kalau anda tak perlukan kesemua ini bila mana “nyawa” bisnes anda dah dihujung2 tanduk.. Of course anda nak selamatkannya, tapi… Pasti anda tertanya-tanya..

Siapa kami yang LAYAK nak bantu bisnes anda? Layak ke kami ni?

Betul-betul PROVEN ke ?
Sebelum Sifufbads ditubuhkan pada tahun 2013, saya (Sifu Jamal, founder Sifufbads) sendiri berpengalaman launching bermacam2 produk sejak 2008 lagi.. Dari e-book, agen, sehinggalah produk2 fizikal seperti jam azan, quran digital, buku, pakaian muslimah, produk kegunaan rumah, t-shirt, baju pelikat, barangan ibu & bayi, servis, & training.. Lebih 10 tahun, dalam dunia digital marketing..

Saya dah gunakan lebih dari 10 platform marketing, yang melibatkan fesbuk, blog, email, sms, seo, gugel edwed, instagrem, website, web ecommerce, termasuk juga agen marketing & konvensional marketing seperti booth, billboard, flyers dll.

Telah sharing ilmu kepada lebih 100,000 orang usahawan sejak 2009.. Dan kini, mempunyai lebih 3,000 orang alumni/student. Antara klien ataupun alumni kami terdiri dari semua kategori bisnes, dari makanan sampailah servis.. De’xandra (perfume), Dianz (beauty), NaelofarHijab (pakaian), Udaland Properties (property), Mat Duey Farm (lembu), sehinggalah kedai2/gerai makan seprti Kancil Raja Patin, Go’bang Maju Patin, Hogoh De Coco..Banyak lagi!

Sifufbads juga pernah dilantik sebagai coach untuk trainer2 MDEC, coach utk CEO DESA TV3, pernah dijemput sharing di NLKO TV9, di ASSALAMUALAIKUM TV Al Hijrah, dan juga pernah dijemput oleh INSKEN, PPZ, MITI, BAHTERA dan banyak lagi..

Juga merupakan penulis & penerbit buku2 dlm bidang pemasaran dan bisnes, seperti Sifufbads Copywriting, Neptun, dan ada lebih dari 10 buku lagi..

Tapi.. Terus terang saya cakap, bukan senang untuk Sifufbads berada di tahap sekarang ini..
“...Setelah Rugi Ratusan Ribu ringgit.. Bertapa Bertahun2 Buat Kajian.. Langgar Dinding.. Invest Ilmu Bisnes Sehingga 7 Angka.. Berguru Dengan Pakar2..

Akhirnya; Saya Temui FORMULA-nya!”
Formula-formula inilah yang telah buatkan company saya sekarang menjadi lebih strong, lebih awesome dan lebih outstanding! 
  • ​Brand company saya naik mendadak! Sehinggakan pihak TV, media massa, syarikat-syarikat besar seperti Karangkraf, Mdec jadi klien saya!
  • ​Sales & profit company, naik dengan tinggi.. Yang membolehkan kami bukan saja mampu bayar tax LHDN yang tinggi, tapi juga mampu bayar zakat yang lebih…
  • ​Kos expenses dapat dikurangkan, manakala profit dapat dipertingkatkan… 
Satu kenikmatan dalam berbisnes, yang tidak pernah saya capai selama bertahun-tahun jalankan bisnes!

.. Itulah, formula secret yang saya temui selama ini.. Dan, saya yakin anak-anak didik saya juga patut ketahuinya!
“..Kerana Itulah, Saya Tidak Simpan Formula Ini Sorang-Sorang.. Saya Dah Bantu Semua Anak-Anak Didik Saya & Hasilnya...”
Ada bisnes pakaian..
Ada bisnes kecantikan..
Ada bisnes kesihatan..
Ada bisnes servis..
Ada bisnes makanan..
Senang cerita, hampir kesemua jenis kategori bisnes telah saya sampaikan, secara langsung, mahupun tidak langsung! 

Saya nak share sikit hasil selepas mereka di dedahkan dengan FORMULA terbaru saya tadi;

Zafesha Cosmetics, Afizam Aziz & Aishah. Mula dengan macam-macam bisnes, termasuk MLM, dulunya mereka kerja kerajaan. Pernah buat personal loan sampai lebih 400k tapi bisnes cannot go! Jatuh teruk, hutang sana sini, stok plak tak boleh jual.. Tapi semua tu berubah selepas mereka mencari mentor dan guru yang betul. Start run bisnes as founder pada tahun 2017, mereka makin grow dan konsisten follow apa yang sifu adviced. Dari hanya 6 angka sahaja sebulan now dah hit sales sehingga 7 angka sebulan dengan tiap bulan peningkatan! 

Sailajah, Sailajah Haircare . Anak murid SifufBads berbangsa India ini pada awalnya zero knowledge pasal bisnes dan tak tahu online marketing.. Masa dia mula2 masuk kelas Sifu sales hanya 70k, takat tu jer.. Walaupun susah nak ‘catch up’ belajar dalam kelas bahasa melayu, dia tak putus asa! Positive dan tulis target. Bila da ada ilmu dlm bisnes, dia cuba tembus pasaran online termasuklah di Shopee! Akhirnya, tak sampai setahun belajar boleh capai 7figures.. Kini, dah ada 3 branch! Wow! 

Haslinda, Cik Melur, Walaupun Founder Cik Melur, Puan Linda dan suaminya agak berumur tapi itu bukan alasan utk mereka tidak belajar digital marketing (ikut trend). Siapa cakap kedai makan tak boleh pergi jauh masuk pasaran online? Nah! Cik Melur buktikan yg mereka mampu ,rahsianya kena lah cari mentor yang betul! Kerana USP -keunikan yg ada pada menu nya itu membuatkan brand nya masih dikenali. Sehingga kini walaupun dah ada 2 cawangan, dia terus belajar dgn Sifufbads demi kekalkan 2comma! 

Syamimi, Demica Beauty, Founder muda ini buktikan yang walaupun dia Instafemes ramai followers ,kalau tak tahu cara yang betul untuk buat bisnes memang bisnes akan mati! Semasa nak launching new product, dia gigih pergi belajar walaupun sarat mengandung masa tu ..Taknak ‘langgar dinding’ dah! Kalau dulu dia susah nak rekrut agent! Tapi lepas dah applied ‘strategi’ dari Sifu, jadi mudah. Dan kerana agent ramai tulah bisnes nya makin grow sehingga capai 2comma!

Syafiq, HijabistaHub, Tauke butik baju yang terkenal di Malaysia ini mula bertapa dgn sifufBads sejak 2017.. Pernah hilang dari radar tapi selepas ‘di uji’ dia datang semula ke kelas. Dan, dia mula sedar yang game bisnes ni sentiasa berubah sebab tu jangan berasa selesa dan jgn stop belajar. Lepas di coaching SifufBads, bisnesnya mula nampak improvement lagi2 dalam management. alhamdulillah terus berubah result,sales bulanan 6angka!! Kini, dia berada dalam circle hebat CEO Sifufbads.

Iman, founder Xiomara Luxe, jual tudung exclusive turkey. Mula2 dia buka satu butik pakaian guna satu brand, tapi tak ramai org dtg ke butik dia. Makin hari, makin takde pelanggan datang. Lepas dibedah siasat, rupanyan butiknya dah disihir. Jadi, die terpaksa tutup butiknya dan mulakan bisnes barunya.. Xiomara Luxe, terpaksa start dari kosong. Serius, tak mudah. Tapi lepas apply ilmu 2comma, sales mula naik ke RM10k, RM100k, RM300k.. dalam masa tak sampai 6 bulan, salesnya dah capai 7 angka. Nampak mustahil, tapi dengan strategi yang betul, ianya tak mustahil.
0
Ya.. Saya tahu anda juga nak berjaya seperti mereka..

Itulah nilai konsultansi, nilai pengalaman saya dalam bisnes online lebih 10 tahun…

Yang mana, saya sendiri dah habis jutaan RM dalam belajar, marketing, dalam run bisnes, try n error dgn buat bermacam2 bisnes… selama 10 tahun!

Dan, anda tak perlu bersusah payah seperti saya..

Saya tahu, apa yang saya bakal dedahkan kepada anda ini, tinggi NILAINYA..

Ianya, mampu merubah bisnes anda! INI ADALAH PRAKTIKAL yang saya sendiri amalkan, dan telah didedahkan kepada anak-anak murid saya! Dan...
Inilah, formula-formula PROVEN yang ingin saya kongsikan kepada semua usahawan, iaitu;

“2COMMA SECRET 2020”…
Saya tak akan tunjukkan kepada anda teknik-teknik, tapi saya akan DEDAHKAN kepada anda, strategi-strategi dan rahsia terbaru, sebagai persediaan menghadapi tahun 2020..

…Strategi-strategi THE REAL-MARKETING Dan, saya berani JAMIN ANDA AKAN TERKEJUT SELEPAS KETAHUINYA. Inilah yang kami kongsikan dengan circle dan anak murid SifufBads..
"Jom kita tengok circle SifufBads yang memberi 1001 Inspirasi kepada para usahawan di luar sana.. "
Mentoring dalam program mencari CEO DESA TV3
Penampilan istimewa Neelofa & Erna De'Xandra
Bersama Dr Ary Ginanjar dari Menara ESQ 165
Dato Hussamuddin Karangkraf berkongsi inspirasi kepada usahawan2
Moodrepublik memberi inspirasi dan berkongsi pengalaman
Kolaborasi bersama Fizo Omar
 Top Asia Corporate Ball, Malaysia Pioneer Digital Marketing Company Award 2018
Awarded Asia Pacific Top Emerging Entrepreneurs
Awarded Asia Pacific Top Excellent
Speaker Jelajah Usahawan Malaysia Pakar (JUMP)
100 Most Influential Young Entrepreneur
 Asia Pacific International Honesty Enterprise KERIS Award
Apakah Yang Bakal Didedahkan Semasa 2COMMA SECRET Nanti?
  • MENTALITI 2COMMA, ianya bakal mengubah tindakan dan cara anda uruskan bisnes, dan terpaksa capai sales 7 angka. 
  • SECRET WEAPON, anda bakal didedahkan senjata2 rahsia yang patut digunakan anda tahun 2020, dan bakal jadikan bisnes anda lebih outstanding, lebih berpengaruh, lebih memikat dan lebih menarik perhatian dari competitor anda. 
  • INTIPATI CIPTA PRODUK, anda bakal ketahui intipati2 sebenar dalam hasilkan produk untuk bisnes anda, dan ianya bakal lonjakkan sales bisnes anda. 
  • AUDIENCE SECRET, anda bakal didedahkan rahsia2 audiens, bagaimana pengaruhi audien, bagaimana kenal pasti jenis2 audien, bagaimana hasilkan kempen marketing khusus utk audiens tertentu. Dengan kuasai elemen ini, anda bakal ubah landskap bisnes anda, bukan setakat 180 darjah tapi 360 darjah.
  • ​CASE STUDY STRATEGY MARKETING HIGH IMPACT, anda bakal mengetahui kajian2 kes yg dijalankan oleh alumni2 sifufbads yg telah buatkan sales mereka besar, guna strategi tertentu. Ada yg belum pernah didedahkan dalam seminar2 sifufbads yg lain. 
  • ​PLATFORM MARKETING PALING PANTAS HURU-HARAKAN BISNES ANDA, anda bakal ketahui platfrom2 marketing yang pantas utk tarik lebih ramai pelanggan, walaupun anda baru bermula. 
  • ​MANIPULATION STRATEGY, anda bakal mengetahui manipulation strategy yg digunakan oleh company2 besar, brand besar, dan ianya dah dimodified untuk alumni2 sifufbads yg buatkan sales mereka dari kosong, tak sampai 8 bulan dah capai 7 angka.
  • ​STRATEGY SALES 2020, anda bakal ketahui cara baru menjual dan strategi marketing terkini, up to date dan paling proven, yang akhirnya terpaksa ubah sales dan profit bisnes anda.
  • ​CARA BENAM COMPETITOR, ini cara halal nak tinggalkan bisnes pesaing anda lebih jauh ke depan. Anda tak perlu takut lagi permainan2 pesaing yang cuba sabotaj bisnes anda.
AMAZING! Itulah antara rahsia-rahsia yang bakal menyelamatkan dan “mengangkat” bisnes anda, ke level baru, level yang lebih tinggi..

Anda pasti tertanya-tanya; kenapa saya sanggup dedahkan rahsia-rahsia ini?

Apa sebabnya? Sebabnya…
“…Kerana Saya Mahu Bantu Lebih Ramai Usahawan, Bukan Saja Generate Sales & Profit Berganda-Ganda Dengan LEBIH CEPAT! Tapi Juga Kembangkan Bisnes ke Tahap Lebih Tinggi!”
Anda boleh katakan apa yang saya bagitau ini, adalah TAK LOGIK! Tak masuk akal!

Saya faham…

Kebanyakan mereka (alumni Sifufbads) yang menjadi anak murid saya, mulanya juga rasa apa yang saya sampaikan, tidak masuk akal..Tak logik..Tak sesuai..

TAPI..

Selepas, mereka ikut saja apa yang saya kongsikan, bisnes mereka berubah.. Bisnes mereka ‘terpaksa’ TRANSFORM!

Bisnes mereka lebih kedepan..
Bisnes mereka lebih famous & glamour..
Bisnes mereka kini menguasai pasaran, jadi No1..
Bisnes mereka menerima sambutan yang luar biasa..
Bisnes mereka mengatasi pesaing2 lain..
Bisnes mereka menjadi pilihan pelanggan..
Bisnes mereka kini lebih meyakinkan & lebih revenue..

…dan;

Kini, anda pula berpeluang untuk ‘merasai’ apa yang telah mereka rasai. Iaitu bisnes yang menjadi lebih baik, lebih tersusun, lebih ‘lega’ sebaik saja anda mengetahui rahsia-rahsia selama lebih 12 jam yang bakal saya dedahkan dalam H.I.I.M - PREMIER ini…
“Sifu! Saya Nak Tahu Sangat Rahsia-Rahsia Dalam 2COMMA SECRET Ni. Bagaimana Saya Nak Kuasai Secepat Yang Boleh, Supaya Saya Boleh Apply Terus Kat Bisnes Saya?”
Saya tahu, anda dah tak sabar-sabar.. Bertenang..

Sabar..
Sabar..
Sabar..

Saya tahu, anda yakin bagaimana secret ini bakal membantu anda untuk lebih bernyawa, lebih win dalam bisnes anda..

Ikutkan, saya boleh saja berikan rahsia-rahsia ini secara PERCUMA kepada anda.

TAPI..

Bila percuma, anda tiada komitmen! Bila tiada komitmen, anda takkan bersungguh-sungguh untuk pelajari dan laksanakannya dalam bisnes anda!

Dan, saya juga boleh charge anda sehingga berpuluh ribu untuk pendedahan ini. Saya sendiri dah menghabiskan 7 angka, iaitu komitmen saya untuk dapatkan rahsia-rahsia ini.

Student-student vip dan juga klien-klien company saya, sanggup membayar komitmen berpuluh-puluh ribu semata-mata untuk dapatkan rahsia-rahsia ini.. (bro,this is real..not joking tau…)

Saya boleh charge anda RM50,000 untuk pendedahan ini, tapi saya hanya boleh sampaikan kepada 4-5 orang sahaja…

Jika saya letakkan charge FREE? RM50? Saya boleh buka kepada 2000-5000 orang dalam satu-satu masa! Dan ramai-ramai begini, saya takkan jawab soalan anda, takkan spesifikkan kepada bisnes anda.. Malah anda memang susah nak fokus! Sebab ada yang betul2 serius dan ada juga yang tak serius! Memang menyakitkan hati, boleh jejas aura positif anda..

Tapi..

Jika saya boleh berkongsi, atau dedahkan strategi-strategi rahsia marketing ini, kepada sejumlah usahawan, yang mana bakal buatkan bisnes anda; lebih ramai pelanggan, lebih tinggi sales & proft dan lebih agresif berbanding pesaing2 lain… adakah, ianya berbaloi?

Of course berbaloi-baloi!

Setelah berfikir panjang, dan sebab ingin bantu lebih ramai usahawan jadi lebih berjaya di tahun 2020 (makin hampir dan mencabar), saya telah buat KEPUTUSAN untuk adakan program 2COMMA SECRET, dan ianya khas untuk usahawan yang nak improve bisnes mereka. 

Oleh itu, saya sediakan dua pilihan pakej dan offer yang berbeza mengikut fasa, jika anda bertindak lebih pantas, lebih banyak penjimatan anda! Pilihan di tangan anda.. sila bertindak dan pilih pakej anda sekarang!
 Disclaimer 
  • ​Sebarang refund TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI selepas bayaran dibuat.
  •  Sebarang ketidakhadiran adalah diatas risiko peserta itu sendiri. Jika anda tidak hadir pada hari program,anda TIDAK DIBENARKAN untuk “carry forward” ke program yang seterusnya tetapi boleh digantikan dengan peserta yang baru dan akan dikenakan penalti.
  •  Sebarang PENUKARAN/PENGANTIAN nama peserta akan dikenakan penalti sebanyak RM50.
  •  Berhati-hati dengan “ulat tiket” dan pihak SifufBads tidak akan bertanggungjawab sekiranya anda membeli tiket program dari individu atau perseorangan yang tiada apa-apa kebenaran dari pihak SifufBads.
  • ​Jika ada sebarang pertukaran tempat pihak SifufBads akan memaklumkan melalui EMEL & SMS dengan segera. Pihak SifufBads juga tidak akan bertanggungjawab keatas sebarang kos tempahan hotel atau penerbangan yang telah dibuat, sekiranya berlaku perubahan.
  • ​Sebarang pertukaran tarikh, masa dan lokasi tertakluk kepada pihak pengurusan SifufBads. Segala kos yang ditanggung adalah atas tanggungjawab peserta.
  • Sila bawa dan tunjukkan tiket anda semasa pendaftaran masuk awal pagi seminar. Ini dapat memudahkan team SifufBads lakukan semakan nama anda untuk daftar masuk ke dewan.
Berita baik! Sempena tahun 2020 yang bakal tiba tak lama lagi, SifufBads plan nak bagi BUKU EXCLUSIVE '101 2COMMA TRIBE MINDSET' PERCUMA kepada yang terawal register seat 2COMMA SECRET ataupun selagi kuota masih ada.

BERITA BURUKNYA.. Stok buku ini sangat LIMITED! Mungkin boleh habis dlm masa 1 jam, mungkin 30 minit.. Mungkin juga 15 minit sahaja.. Lepas habis je kuota, offer ni serius akan ditutup! Ya! Akan ditutup.. Lepas tu, segala rayuan tidak akan dilayan! 

Bukan tu je, tiket 2COMMA SECRET 2020 juga dijangka boleh sold out dgn cepat! So, anda dinasihatkan register sekarang sebelum pendaftaran ditutup! SifufBads jamin kalau anda bertindak pantas, anda takkan terlepas offer special ni.. BERTINDAK SEKARANG!
Ini Pakej DIAMOND, yang mana anda bakal dapat;
Bernilai RM1,997
  • ​Front Seat Zone
  • ​Workbook 2Comma Secret 2020
  • ​​'Full Access' on Day 1 & 2
  • ​Sifufbads Official Merchandise - Cap, Pen & Lanyard
  • ​​Special Group Coaching & Q&A Session on Day 2​​​
  • ​Lunch Box on Day 2
SPECIAL PRICE
RM1,997
RM800 SAHAJA!
Ini Pakej GOLD, yang mana anda bakal dapat;
Bernilai RM1500
  • ​​​Workbook 2Comma Secret 2020 
  • Access only on Day 1
  • ​Sifufbads Official Merchandise - Cap & Pen
  • ​Seat belakang Pakej Diamond
SPECIAL PRICE
RM997
RM250 SAHAJA!
Ini Pakej SILVER, yang mana anda bakal dapat;
Bernilai RM500
  • ​​Workbook 2Comma Secret 2020
  • ​Access only on Day 1
  • ​Seat belakang Pakej Gold
SPECIAL PRICE
RM500
1PAX: RM70
2PAX: RM120
3PAX: RM150
4PAX: RM160
5PAX: RM200
CORPORATE CALLING!
Jika anda ada sebarang pertanyaan berkenaan pakej pukal, korporat, training, & sponsorship, boleh send inquiry ke sales@sifufbads.com atau untuk fast respon hubungi 017 716 7078 (Zahil)
Zahil Zahran
Corporate Sales Manager
Untuk Sebarang Pertanyaan & Soalan Berkenaan Seminar "2 Comma Secret 2020"
HOTLINE
03 9055 4938
Hakcipta Terpelihara Sifufbads Sdn Bhd - 2 Comma Secret 2020
61-1(Level 1), Metro Centre Jalan 8/146 Bandar Tasik Selatan, 57000 Kuala Lumpur.
sales@sifufbads.com   pr@sifufbads.com   admin@sifufbads.com